![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οθόνη του υπολογιστή μου θα μόλις αρχίσει να αναβοσβήνει και να σβήνουν, αλλά όταν σταματάει να υπάρχει γραμμές κάτω στην οθόνη και στον υπολογιστή, επίσης, το ίδιο κάνει επανεκκίνηση somtimes, έχω την επαναδιαμόρφωση του σκληρού δίσκου και επανεγκατάσταση των Windows για να δούμε αν αυτό λειτούργησε, αλλά τους κάνει ακόμα. Έχω εγκαταστήσει, επίσης, το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης γραφικών, αλλά αυτό didnt βοηθήσει. Βοήθεια!
| |||
| |||
| Είχε ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου δεν είναι πολύ καιρό πριν. Γραμμές πάνω και κάτω οθόνη και θα κλειδώσει. Βάλτε σε νέα κάρτα γραφικών και όλα είναι καλά. |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει τον υπολογιστή σε επανεκκίνηση η ίδια; Επίσης, ο υπολογιστής είναι αρκετά παλιό και λοξοτομώ το εύρημα τι το μοντέλο είναι να αγοράσετε μια νέα κάρτα γραφικών. Έτσι, im a bit κολλήσει ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατεβάστε το Everest από την ενότητα downloads Εδώ
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν η κάρτα σας συνεχώς εκ νέου θέση της VGA ρυθμίσεις είναι, ανεξάρτητα από τυχόν αλλαγές prefences μπορείτε ή δεν μπορεί να κάνει τότε είναι πυροβολισμό Φοβάμαι. Οι γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη, υποδεικνύουν έντονα ότι είναι να χάσει τις ρυθμίσεις είναι. Νέα methinks χρόνο κάρτα. Αυτό δεν είναι οδηγός που σχετίζονται με το δρόμο.
|
| |||
| |||
| Ορίστε |
|
| |||
| |||
| Πόσα θέλετε να περάσετε; |
|
| |||
| |||
| |