![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moj ekran računala tek će početi bljeskati i isključiti, ali kad to prestaje postoji linija dolje ekran PC-a isto tako sam ponovno pokretanje somtimes, imam preoblikovati hard disk i reinstalirati Windows da vidi da li je radila ali je još uvijek ga radiš. JA isto tako imati instaliran najnoviji upravljački program grafičke, ali to nije pomoć. Pomoć!
| |||
| |||
| Imao sličan problem sa mojim računalo ne tako davno. Linije gore i dolje i to bi zaslon zaključati. Stavite u novu grafičku karticu i sve je dobro. |
|
| |||
| |||
| Bi to uzrok da se ponovo pokrenuti računalo? Također računala je prilično stara i ja licemjerje nađi prema vanjska strana što je model kupiti novu grafičku karticu. Tako im malo zaglavi ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download Everest iz downloads sekcija Ovdje
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako vaša kartica je stalno ponovno postavljanje to vga postavkama, bez obzira na bilo kakve promjene koje prefences svibanj ili možda napraviti onda je pucao bojim. Linije na zaslonu snažno sugeriraju da je to gubljenje postavke. Nova kartica vrijeme čini mi se. Ovo nije vozač odnosi na putu.
|
| |||
| |||
| Evo |
|
| |||
| |||
| Koliko ste spremni potrošiti? |
|
| |||
| |||
| |