![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מסך המחשב שלי יהיה רק ההתחלה הברקה ב לסירוגין, אך כאשר הוא מפסיק יש שורות למטה את המסך ואת המחשב מחדש גם את עצמו somtimes, יש לי את הכונן הקשיח reformatted ו-Windows מחדש כדי לראות אם זה עובד אבל עדיין עושה את זה. יש לי גם התקנת את מנהל ההתקן העדכני ביותר גרפיקה אבל זה didn't help. עזרה!
| |||
| |||
| הייתה בעיה דומה עם המחשב שלי לא מזמן. הקווים למעלה ולמטה המסך וזה יהיה לכלוא. להכניס כרטיס מסך חדש וכל זה טוב. |
|
| |||
| |||
| האם זו סיבה להפעיל מחדש את המחשב עצמו? כמו כן, המחשב הוא די ישן ואני צביעות לגלות מה המודל הוא לקנות כרטיס מסך חדש. אז IM קצת תקועה ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הורד Everest מן החלק הורדות כאן
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הכרטיס שלך היא כל הזמן הגדרה מחדש של אותו VGA הגדרות, ללא כל שינויים prefences ייתכן או לא לעשות אז זה ירה לצערי. הקווים על המסך ממליצים בחום זה לאבד את זה של הגדרות. סבורני הזמן כרטיס חדש. זה לא קשור לנהג דרך אגב.
|
| |||
| |||
| הנה לך |
|
| |||
| |||
| כמה אתה מוכן לשלם? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם צג מסך | duus92 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 2nd אוקטובר 2008 10:31 |
| טלוויזיה LCD / לפקח בעיה | rescue41 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 23 ינואר 2008 01:12 |
| הבעיה עם לי את המסך! שתי שורות על זה! | Sendron | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 18 אוקטובר 2007 12:17 |
| מה הבעיה שלי עם צג TFT LCD? | pchopra65 | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | 22 יולי 2007 00:18 |
| Dual לפקח בעיה | knexkid | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 19th May 2007 06:07 |
| שרשרת כלים | |
| |