![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano kompiuterio ekrane būtų tik pradėti mirksėti ir išjungti, tačiau kai sustos ten yra nustatytos eilučių ekranas ir kompiuteris bus paleistas iš naujo, taip pat pati somtimes turiu performatuoti kietąjį diską ir iš naujo įdiegti Windows, ar, kad dirbo, bet jos vis tiek tai daro. Aš taip pat įdiegta naujausia vaizdo tvarkyklė, tačiau didnt help. Padėti!
| |||
| |||
| Buvo panaši problema su mano kompiuterio ne taip seniai. Linijos aukštyn ir žemyn ekrane ir ji užrakinti. Sukurti naują grafikos plokštę, ir viskas yra gerai. |
|
| |||
| |||
| Ar šios priežasties kompiuterį paleiskite save? Be to, kompiuteris yra gana senas ir i cant sužinoti, ką modelis nusipirkti naują grafikos plokštę. Taigi im bit pakimba ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atsisiųsti Everest nuo parsisiųsti skirsnis Čia
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūsų kortelė yra nuolat iš naujo kuriame tai vga parametrus, nepriklausomai nuo bet prefences pakeitimai gali ar negali padaryti tuomet tai kulka Bijau. Ekrano eilutes galima teigti, kad praranda tai parametrai. Naujoji kortelė laiko manding. Tai ne vairuotojas, susijusių keliu.
|
| |||
| |||
| Here you go |
|
| |||
| |||
| Kiek norėtumėte išleisti? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema su monitoriaus ekrano | duus92 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 spalis, 2008 10:31 |
| LCD TV / monitoriaus problema | rescue41 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 23 sausis 2008 01:12 |
| Problemos su mano monitoriaus! Dvi eilutes apie tai! | Sendron | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 18 spalis 2007 12:17 |
| Kas yra mano TFT LCD Monitor problema? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 22 liepa 2007 00:18 |
| Dvigubas monitoriaus problema | knexkid | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | Gegužė 19, 2007 06:07 |
| Temos įrankiai | |
| |