![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Datoru ekrāns būs tikai sākums mirgo un izslēdzas, bet kad tā apstājas tur ir līniju nosaka ekrāns un PC arī restartējas pats somtimes, man ir pārveidots cieto disku un pārinstalēta, logu, lai redzētu, kas strādāja, bet tā joprojām dara to. Man ir uzstādīta arī jaunākos grafikas draiveris bet didn't help. Palīdzība!
| |||
| |||
| Bija līdzīga problēma ar manu datoru, nav sen. Līniju uz augšu un leju ekrānu un tas lock up. Izveidot jaunu grafikas karti, un viss ir labi. |
|
| |||
| |||
| Vai šis cēlonis datora restart sevi? Arī dators ir diezgan vecs un i cant uzzināt modelis ir nopirkt jaunu grafikas karti. So im mazliet pielipa ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download Everest no downloads sadaļā Šeit
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jūsu karte ir nepārtraukti atkārtoti izliek tas vga uzstādījumus, neatkarīgi no prefences izmaiņas, var vai nevar izdarīt, tad tas ir nošauts Baidos. Uz ekrāna līnijas liecina par to zaudē to iestatījumiem. Jaunas kartes laika man šķiet. Tas nav vadītāja saistīts ar veidā.
|
| |||
| |||
| Here you go |
|
| |||
| |||
| Cik daudz jūs vēlaties tērēt? |
|
| |||
| |||
| |