![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mój ekran komputera po prostu zacznie migać i wyłączać, ale gdy przestanie nie ma linii w dół ekranu i PC również ponownie się somtimes, mam sformatowaniu dysku twardego i ponownej instalacji systemu Windows, aby sprawdzić, czy pracuje, ale nadal to robią. Mam też zainstalowany najnowszy sterownik karty graficznej, ale nie zrobił pomóc. Pomoc!
| |||
| |||
| Gdyby podobny problem z moim komputerem nie tak dawno. Linii w górę iw dół ekranu i to zamknąć. Wstaw nowa karta graficzna i wszystko jest dobrze. |
|
| |||
| |||
| Czy to spowodować ponowne uruchomienie komputera sama? Również komputer jest dość stary i ja cantomat znaleźć to, co model jest zakup nowej karty graficznej. Więc im nieco sklejone ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz Everest z sekcji do pobrania Tu
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli karta jest ciągle ponowne ustawienie to VGA ustawienia, niezależnie od prefences zmian, które mogą lub nie mogą zrobić to za strzał boję. Linie na ekranie zdecydowanie wskazują na to nic nie traci ona swoje ustawienia. Myślę Nowy Czas karty. To nie kierowcy w drodze jest.
|
| |||
| |||
| Here you go |
|
| |||
| |||
| Ile chcesz wydać? |
|
| |||
| |||
| |