![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja obrazovke PC bude len blikať a vypnúť, ale keď sa zastaví tam je vedenie nadol obrazovka a počítač sa reštartuje sám tiež somtimes som preformátovaní pevného disku a preinštalovať windows, jestli aby pracoval, ale jeho stále ešte robí. Tiež som nainštalované najnovšie ovládače grafickej karty, ale didnt help. Pomoc!
| |||
| |||
| Mal podobný problém s mojím počítačom nie je tak dávno. Riadky obrazovky hore a dole, a to by zamknúť. Put in novú grafickú kartu a všetko je v poriadku. |
|
| |||
| |||
| By to spôsobiť, že počítač sám reštartuje? Tiež je pomerne starý počítač, a já dotírat nález, aký model si kúpiť novú grafickú kartu. So im trochu strčil ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuť Everest z sekcii Na stiahnutie Tady
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak vaša karta je neustále znovu-nastavenie je vga nastavenia, bez ohľadu na akékoľvek prefences zmeny, ktoré môžu, ale nemusia robiť tak je to shot I'm afraid. Čiary na obrazovke silne naznačujú, že to stráca to nastavenie. New mám dojem karta času. To nie je vodiča, pokiaľ ide o cestu.
|
| |||
| |||
| Tu to máš |
|
| |||
| |||
| Koľko chcete minúť? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s sledovať obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| LCD TV / monitora problém | rescue41 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. január 2008 01:12 |
| Problém sa mi monitor! Dva riadky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:17 |
| Čo je to za problém s mojím LCD TFT monitor? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 22. júla 2007 00:18 |
| Duálny problém sledovať | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. mája 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |