![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мој ПЦ ће само почетни екран трепери на и офф, али кад га се престане линија доле екран и рестартује ПЦ и сама сомтимес сам реформаттед врстом диску и реинсталлед прозоре да види ако је то радио али је још увек га радиш. Такође сам инсталиран најновији управљачки програм графичке али то није помоћ. Помоћ!
| |||
| |||
| Имао сличан проблем са својим рачунаром није давно. Линије горе и доле екран и био би увојак. Пут у новом графичком картицом и све је добро. |
|
| |||
| |||
| Да ли би то довести до тога да се поново покренути рачунар како би се сама? Такође рачунара је прилично стара и ја лицемјерје наћи што модел је да купите нову графичка картица. Тако им мало заглави ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доунлоад Еверест из доунлоадс секцији Овде
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако ваша картица је стално поново постављање то ВГА подешавањима, без обзира на било какве промене које мај префенцес или мај не онда пуцао Бојим се. Линије на екрану снажно сугеришу да је то губљење подешавања. Нова картица време мислим. Ово није возач везане уз пут.
|
| |||
| |||
| Ево |
|
| |||
| |||
| Колико сте спремни да потрошите? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са монитором екран | дуус92 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2 октобар 2008 10:31 |
| ЛЦД ТВ / монитор проблем | ресцуе41 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 23 јануар 2008 01:12 |
| Проблем са монитором мој! Две линије на њему! | Сендрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18 октобар 2007 12:17 |
| Који је проблем са мојим ТФТ ЛЦД Монитор? | пцхопра65 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 22. јула 2007 00:18 |
| Дуал монитор проблем | кнекскид | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 19 мај 2007 06:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |