![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мій комп'ютер екран тільки починають блимати і вимикається, але коли він зупиняється є лінія вниз екрану і перезавантаження ПК також сама somtimes, я переформатувати жорсткий диск і перевстановити Windows, щоб побачити, що, якщо працював, але її ще роблять. Я також встановлені новітні графічні драйвера, але вона didn't допомогу. Допомога!
| |||
| |||
| Якби аналогічна проблема з моїм комп'ютером не так давно. Лінія вгору і вниз екрану, і було б замкнути. Покласти в нову відеокарту, і все добре. |
|
| |||
| |||
| Хіба це причина, щоб перезавантажити комп'ютер самостійно? Крім того, комп'ютер досить старий, і я нахиляє з'ясувати, які моделі купити нову відеокарту. Таким їм трохи застряг ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажити Еверест з розділу завантажень Тут
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ваша картка постійного повторного встановлення його VGA налаштування, незалежно від будь-яких змін prefences вас можуть або не можуть робити то це постріл, я боюся. Строк на екрані настійно рекомендуємо це втрати його настройок. Мені здається, Нова карта часу. Це не драйвера пов'язані між іншим.
|
| |||
| |||
| Тут ви йдете |
|
| |||
| |||
| Скільки ви хочете витратити? |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з монітором | duus92 | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 жовтня 2008 10:31 |
| РК-телевізор або монітор проблема | rescue41 | Графічні карти & Монітори | 4 | 23 січня 2008 01:12 |
| Проблема з мого монітора! Дві лінії на ній! | Sendron | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 жовтня 2007 12:17 |
| Що за проблема з моїм LCD TFT монітор? | pchopra65 | Графічні карти & Монітори | 12 | 22 липня 2007 00:18 |
| Подвійна проблема контролю | knexkid | Графічні карти & Монітори | 4 | 19 травня 2007 06:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |