![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupil jen moje maminka 2. straně LCD monitor, bylo jen 35 liber, to je Philips 170B ve stříbrném, a při rozlišení 1280x1024, je to opravdu laggy. Monitor se zdá v pořádku, může být lepší, ale to bude stačit, když jsem přemýšlela, jestli je to integrovanou grafickou kartou, která způsobuje další zpoždění při tom jednoduchých úkolů, jako pohybující se kolem okna nebo prostě pravým-kliknutím. Starý 17 "CRT běží na 1024x768 kdy to udělal, bylo by třeba jen na to, low-end (tím myslím opravdu low-end), grafickou kartu, pro kolem £ 20 ~? Jako je tato -- http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...link:middle:uk
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To se může stát za to .... všechny karty bude normálně bít na palubě.
| |||
| |||
| Citace:
Cheers matey
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... rád, že je to pro vás setříděno |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Duální Monitor Otázka | Už ne | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. listopad 2008 16:45 |
| Problém s sledovat obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. říjen 2008 10:31 |
| LCD TV / monitoru problém | rescue41 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. leden 2008 01:12 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitory | 14 | 27. Září 2007 12:20 |
| Co je to za problém s mým LCD TFT monitor? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 22. července 2007 00:18 |
| Thread Nástroje | |
| |