![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je kupila moja mama jednom rukom 2. LCD monitor, samo £ 35, on je Philips 170B u srebru, a na rezolucija 1280x1024, to je stvarno laggy. Monitor izgleda dobro, moglo bi biti bolje, ali to će biti dosta, iako sam zadivljen, ako je to onboard grafika koja uzrokuje dodatni lag kad radiš jednostavne zadatke poput premještanja oko prozora ili jednostavno desnim klikom. Stari 17 "CRT prikazivati na 1024x768 sve se to, da li se isplati samo uzimajući low-end (mislim stvarno nisko-kraj) grafičke kartice, za oko 20 £ ~? Kao što je ovaj -- http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...link:middle:uk
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| On svibanj se isplati .... bilo koja kartica će normalno tući na brodu.
| |||
| |||
| Quote:
Živjeli drugar
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... drago mi je razvrstan za vas |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dual Monitor Pitanje | Aftershock | Graphics Cards & Monitors | 8 | 29. studeni 2008 16:45 |
| Problem s monitorom ekran | duus92 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2 listopad 2008 10:31 |
| LCD TV / monitor problem | rescue41 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 23 siječanj 2008 01:12 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitors | 14 | 27. Ruj 2007 12:20 |
| Koji je problem sa mojim TFT LCD Monitor? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitors | 12 | 22. srpnja 2007 00:18 |
| Thread Tools | |
| |