![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len moja mama kúpila jedna 2. strane LCD monitor, bolo len 35 libier, je to Philips 170B v striebre, a pri rozlíšení 1280x1024, je to naozaj lägga. Monitore zdá v poriadku, by mohli byť lepšie, ale bude stačiť, keď som premýšľala, ak je to na palube grafiku, ktorá je príčinou extra lag Pri jednoduchých úloh, ako je presun okna okolo alebo jednoducho kliknete-vpravo. Starý 17 "CRT beží na 1024x768 niekedy sa to, bolo by dobré získať len low-end (to myslím naozaj low-end) grafickú kartu, asi na 20 libier ~? Ako je tahle -- http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...link:middle:uk
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môže byť za to .... akoukoľvek kartou zvyčajne poraziť na palube.
| |||
| |||
| Citácia:
Nazdraví Matey
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... rád, že je to pre vás Zoradené |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Duálny Monitor Otázka | Už ne | Graphics Cards & Monitory | 8 | 29. november 2008 16:45 |
| Problém s sledovať obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| LCD TV / monitora problém | rescue41 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. január 2008 01:12 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitory | 14 | 27. September 2007 12:20 |
| Čo je to za problém s mojím LCD TFT monitor? | pchopra65 | Graphics Cards & Monitory | 12 | 22. júla 2007 00:18 |
| Thread Tools | |
| |