![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, Аз съм като някои проблеми с монитора ми. Имам Samsung SyncMaster 22 инча, и го е спрял да работи. Прибрах се днес, се събудих моя компютър от спящ режим, както и резолюцията е много голям. Ако се преместих на мишката към горната част на екрана, на екрана се премества, когато се преместих на мишката до дъното, тя премести и др .. Никога не съм виждал това преди. Така че, аз се опитах да конфигурирате резолюция в контролния панел, и тя ми даде избор от около 30 различни резолюции (обикновено там само като 5) ... така че аз се опитах плъзгащи се върна към първоначалното и то няма да работи. Той остава на същата резолюция и ме попита дали искам да запази настройките. Така че, аз се опитах следващото рестартиране на машината, сега монитора изглежда почти мъртво, като си си не получава никакви вид на сигнала изобщо от компютъра, без значение какво ще направя. Имам 8800GT, Windows XP Pro ... Аз крив малко 15 инча резервни наблюдава имах до машината да се види дали работи, и работи добре. Аз също се опита включване на други следи с този потребител, виж ако ми Nvidia софтуер, ще го открие, и не. Освен това може да го намерите в сканиране. Аз не знам какво да правя, мониторът показва само чрез сканиране "Цифрови" и "Analog" в горната лява част, опитвайки се да вдигнеш сигнала, и когато тя не успее, той просто показва прозорец, който се казва "Проверка Signal Cable - ANALOG " Кой да е помагам харесвам? Имам много работа, за да се направи тази вечер, и аз няма да бъде в състояние да го направи без да се наблюдава толкова бързо отговорите са много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи ми като на монитора е отишло лошо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мощност на монитора. Брой до десет. Мощност на монитора обратно. Рестартирайте. Ако можете да видите POST екрана след глоба на монитора и можете да го получите обратно чрез адаптиране на операционна система за контрол, в противен случай на монитора трябва ремонт.
| |||
| |||
| Не, всичко си погрешно. Вашият компютър е "забравил", вашата видеокарта. Трябва да включите монитора обратно в борда, VGA / DVI порт, както и повторно инсталиране на видео картата изцяло. Причината за хода на екрана ", когато се движите показалеца и защо получавате купища различни варианти резолюция е така, защото на компютъра, не знам какво външното измерение може да се справи GPU-мъдър. Просто направете както вече казах, и той ще се оправи. (Знам това, защото приятелят ми е това да се случи с него.) =) |
|
| |||
| |||
| Аз ще се помни, че една страна, това е добре. ЕТА: Току-що отново прочете това, което съм написал и мисля, че аз се съгласих с вас в него. |