![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Mám nějaké problémy s mým monitorem. Mám Samsung SyncMaster 22 palců, a přestal pracovat. Dnes jsem přišel domů, vzbudil můj počítač z režimu spánku, a usnesení bylo velmi velké. Jestliže jsem se přestěhoval myši na horní části obrazovky, na obrazovce se pohyboval nahoru, když jsem se přestěhoval myši na dno, ale sklouzl, atd. .. jsem nikdy neviděl dřív. Takže jsem se snažil nastavení rozlišení v Ovládacích panelech, a to mi dal na výběr z asi 30 různých rozlišeních (obvykle theres jen jako 5) ... tak jsem se snažil zasunutím zpět do své původní a ono by to nefungovalo. Zůstal na stejné rozlišení a zeptal se mě, jestli bych chtěl, aby nastavení. Takže jsem se snažil dalším restartování počítače, nyní sledovat zdá skoro mrtvý, jeho stejně jako jeho nedostávají jakýkoli druh signálu na vše z počítače bez ohledu na to, co dělám. Mám 8800GT, Windows XP Pro ... I zahnutý malý 15 palcový monitor náhradní jsem do stroje a zjistěte, zda to fungovalo, a ono to funguje v pořádku. Zkoušel jsem i připojením na straně monitoru se s tímto jedno, jestli můj Nvidia software by zachytit to, a to se nestalo. Nedokázala najít v skenování. Nevím, co dělat, sledovat jen ukazuje skenování prostřednictvím "digitální" a "Analog" v levém horním rohu a snaží se vyzvednout signál, a když to selže, jen ukazuje, box, která říká "Check Signal Cable - ANALOG " Any help please? Mám hodně práce, aby si udělal dnes večer, a já nebudu moci učinit bez monitoru tak rychlé reakce jsou velmi ocenil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Připadá mi, jako monitor gone bad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Napájení monitoru off. Počítat do deseti. Napájení monitoru zpět. Reboot. Pokud vidíte úvodní obrazovku monitoru pak je v pořádku a můžete dostat zpět do nastavení operačního systému kontrol, jinak monitor potřebuje opravit.
| |||
| |||
| Ne, vaše všechno špatně. Váš počítač má 'zapomněla' grafickou kartu. Musíte připojit monitor zpět do palubní VGA / DVI port, a re-instalaci grafické karty úplně. Důvodem obrazovce 'přesune' při posunutí ukazatele a proč jste získali spoustu různých možností řešení je, že počítač neví, co vnější GPU zvládne rozměr-moudrý. Jen to, jak jsem již řekl, a to bude v pořádku. (Vím to, protože můj přítel se to stalo jemu.) =) |
|
| |||
| |||
| Budu si to pamatovat, že jeden, to je dobré. eta: Jen jsem re-číst to, co jsem napsal, a myslím, že jsem souhlasil s vámi v tom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Počítačové zmrazila. Nyní Nebude Zavádecí. Žádná odezva od Monitor | Mooney | Obecné Hardware Chat | 1 | 11. června 2009 07:57 |
| Velmi pomalá doba odezvy - PC zasekne na několik sekund při zavírání programů | lotty26 | Obecné Hardware Chat | 2 | 24. květen 2009 06:03 |
| Jablka 'reakci na Vista reklamní kampaň | evilfantasy | Vypnout Téma diskuze | 20 | 22. října 2008 10:15 |
| Nové počítače, klávesnice, č. odpověď! | Jimmy1405 | Obecné Hardware Chat | 8 | 30. Září 2007 10:57 |
| Divné odpovědi | kknight0506 | Operační systémy Windows | 1 | 12. května 2007 06:10 |
| Thread Nástroje | |
| |