μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Παρακολούθηση Troubles - Γρήγορη Απάντηση παρακαλώ!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 12:18
Μέλος Ομάδα

Default Παρακολούθηση Troubles - Γρήγορη Απάντηση παρακαλώ!

Hey όλα,

Είμαι έχοντας κάποιο πρόβλημα με την οθόνη μου. Έχω ένα Samsung Οθόνη 22 ιντσών, και αυτό έχει σταματήσει να λειτουργεί. Ήρθα σήμερα σπίτι, ξύπνησε pc μου επάνω από την κατάσταση νάρκης, καθώς και το ψήφισμα ήταν πολύ μεγάλο. Αν μου μετακόμισε το ποντίκι στο επάνω μέρος της οθόνης, η οθόνη κινείται πάνω, αν μετακινηθεί το ποντίκι στο κάτω μέρος, που κινήθηκε κάτω, κλπ. .. Δεν έχω δει ποτέ αυτό πριν. Έτσι, προσπάθησα ρύθμιση των παραμέτρων του ψηφίσματος στην επιτροπή ελέγχου, και αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα επιλογής των περίπου 30 διαφορετικές αναλύσεις (κατά κανόνα theres μόνο σαν 5) ... γι 'αυτό προσπάθησα να συρόμενη πίσω στην αρχική μου και δεν θα λειτουργούσε. Είναι παρέμεινε στο ίδιο ψήφισμα και με ρώτησε αν ήθελα να κρατήσει τις ρυθμίσεις. Έτσι, προσπάθησα επόμενη επανεκκίνηση του μηχανήματος, τώρα η οθόνη φαίνεται σχεδόν νεκρό, του αρέσει του δεν παίρνει κανενός είδους σήμα σε όλα από τον υπολογιστή δεν έχει σημασία τι κάνω.

Έχω μία 8800GT, Windows XP Pro ...

I κάπνισμα ένα μικρό 15 ιντσών οθόνη ανταλλακτικά είχα μέχρι το μηχάνημα για να δούμε αν αυτό λειτούργησε, και είναι ηλικία εργασίας εξαιρετικός. Προσπάθησα επίσης συνδέοντας το άλλο στην οθόνη με αυτό για να δείτε αν Nvidia λογισμικό μου θα συγκεντρώσει, και αυτό δεν το έκανε. Επίσης, δεν θα μπορούσε να το βρείτε σε μια σάρωση.

Δεν ξέρω τι να κάνω, η οθόνη δείχνει μόνο μέσα από τη σάρωση "Digital" και "Αναλογικά" στο πάνω αριστερά, προσπαθώντας να πάρει ένα μήνυμα, και όταν αποτυγχάνει, αυτό απλά δείχνει ένα κουτί που λέει "Check Signal Cable - ANALOG "

Οποιαδήποτε βοήθεια παρακαλώ; Έχω πολλή δουλειά για να γίνει απόψε, και εγώ δεν θα είναι σε θέση να το κάνουμε δεν τα ελέγχει, ώστε οι γρήγορες απαντήσεις ευγνώμονες.
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 12:36
Ομάδα Δωρητών

Ήχοι να μου αρέσει η οθόνη έχει πάει άσχημα.
Αν το PC λειτουργεί καλά με τα 15 "οθόνη και η Samsung δεν λειτουργεί σε άλλο υπολογιστή σας, theres gotta είναι ένα σφάλμα οθόνη.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 Φεβρουαρίου 2008, 15:24
Ομάδα Δωρητών

Ισχύς της οθόνης μακριά. Μετρήσω ως το δέκα. Εξουσία την οθόνη πίσω. Reboot. Εάν μπορείτε να δείτε την οθόνη POST τότε πρόστιμο της οθόνης και μπορείτε να το πάρετε πίσω από την προσαρμογή της λειτουργίας του συστήματος ελέγχου, διαφορετικά η οθόνη χρειάζεται επισκευή.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29 Φλεβάρη 2008, 18:43
Μέλος Ομάδα

Όχι, σας όλα λάθος.
PC σας έχει «ξέχασε» κάρτα γραφικών σας. Θα χρειαστεί να συνδέσετε την οθόνη στην πλάτη επί του σκάφους VGA / θύρα DVI, και την εκ νέου εγκατάσταση της κάρτας γραφικών εντελώς. Ο λόγος που κινείται στην οθόνη », κατά τη μετακίνηση του δείκτη και γιατί παίρνουν φορτία των διαφορετικών επιλογών ψήφισμα είναι επειδή ο υπολογιστής δεν γνωρίζει ποια είναι η εξωτερική GPU μπορεί να χειριστεί διάσταση-σοφός.
Απλά κάνω όπως έχω πει, και θα είναι ωραία. (Το ξέρω αυτό γιατί ο φίλος μου είχε συμβεί αυτό σε αυτόν.)
=)
Old 1 Μαρτίου, 2008, 05:23
Ομάδα Δωρητών

Θα θυμάστε ότι ένα, αυτό είναι καλό.

ETA: Μόλις ξαναδιάβασα τι έγραψα και νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί σας σε αυτό.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Computer πάγωσε. Τώρα δεν θα εκκίνησης. Δεν απάντησαν από Monitor Mooney Γενική Συζήτηση Hardware 1 11 Ιουν 2009 07:57
Πολύ αργός χρόνος απόκρισης - PC κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα, κατά το κλείσιμο των προγραμμάτων lotty26 Γενική Συζήτηση Hardware 2 24η Μαΐου 2009 06:03
Μήλα "απάντηση στην Vista διαφημιστική καμπάνια evilfantasy Off Topic Συζήτηση 20 22 Οκτ 2008 10:15
Νέα υπολογιστή, πληκτρολόγιο Δεν απάντηση! Jimmy1405 Γενική Συζήτηση Hardware 8 30η Σεπ 2007 10:57
Περίεργο απάντηση kknight0506 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 12η Μαΐου 2007 06:10
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.