manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Monitor nevolje - Brzi Odgovor Molim vas!

Reply

Thread Tools
Old 27 veljača 2008, 12:18
Member Group

Default Monitor nevolje - Brzi Odgovor Molim vas!

Hej svima,

Imam nekih problema sa mojim monitorom. Imam Samsung SyncMaster 22 palac, a ona je zaustavljen rad. Danas sam došao kući, probudio moj PC-iz stanja mirovanja, a rezolucija je bila vrlo velika. Ako sam se preselio miša na vrhu zaslona, zaslon se popela, ako sam se preselio miša na dno, pomaknula prema dolje, itd. .. Nikad nisam vidio ovo prije. Dakle, pokušao sam konfiguriranja rezolucije u Control Panel, i to je dao mene izbor od oko 30 različitih rezolucija (normalno theres samo kao 5) ... pa sam pokušao to klizanje natrag u moje izvornik i neće funkcionirati. On je ostao na istoj razlučivosti i je pitao mene ako sam htio zadržati postavke. Dakle, sljedeći sam pokušao ponovno pokretanje stroja, sada monitor izgleda prilično mnogo mrtvih, svojim poput svog ne dobivanje bilo kakvih signala na svim iz računala, bez obzira što mi je činiti.

Imam 8800GT, Windows XP Pro ...

Sam zakačen mali rezervni 15 inčni monitor sam imao do stroj da vidi ako je radio, i to je rad prekid. Također sam pokušao uključiti u drugi monitor s ove stranice da vidi da li moj softver Nvidia će ga otkriti, a ona nije. Niti ga je mogao naći u scan.

Ne znam što učiniti, nadzirati samo pokazuje skeniranje preko "Digital" i "analogni" u gornjem lijevom, pokušava pokupiti signal, a kad to ne uspije, to samo pokazuje kutija taj kaže "Check Signal Cable - ANALOG "

Bilo koji pomoć ugoditi? Imam puno posla kako bi učinio večeras, i neću biti u mogućnosti to učiniti bez monitora tako brzo odgovori su vrlo zahvalni.
Old 27 veljača 2008, 12:36
Donatorska Grupa

Zvuči mi kao monitor ima gone bad.
Ako PC radi dobro sa 15 "monitor i ovi ne radi na vašem računalu druge, theres dobivši biti kvara monitor.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 27 veljača 2008, 15:24
Donatorska Grupa

Napajanje monitor. Brojati do deset. Power natrag na monitor. Ponovno podizanje sustava. Ako možete vidjeti POST ekran onda monitor je u redu i možete ga vratiti podešavanje operativnog sustava kontrole, inače monitor treba popravak.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29 veljača 2008, 18:43
Member Group

Nope, tvoj sve u redu.
Vaše računalo ima 'zaboravili' svoju grafičku karticu. Morate plug monitor natrag u onboard VGA / DVI priključak, a re-uvesti koga u službu grafičke kartice u cijelosti. Razlog ekran 'poteze' kada pomaknete pokazivač i zašto ste dobivanje hrpe različitih rezolucija je opcija, jer računalo ne zna što vanjski GPU može nositi dimenziju-mudar.
Dovoljno je učiniti kao što sam rekao, a ona će biti u redu. (Znam to, jer moj prijatelj je ovaj dogoditi s njim.)
=)
Old 1. ožujak 2008, 05:23
Donatorska Grupa

Ja ću zapamtiti da je jedan, to je dobro.

eta: Upravo sam ponovo pročitati ono što sam napisao i mislim da sam se složio sa tobom u tome.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Computer smrznuti. Sada Won't Boot. Nema odgovora od Monitor Mooney General Hardware Chat 1 11. lipnja 2009 07:57
Vrlo sporo odziva - PC smrzne nekoliko sekundi kada zatvaranje programa lotty26 General Hardware Chat 2 24. svibanj 2009 06:03
Jabuke 'odgovor na Vista oglasnu kampanju evilfantasy Off Topic Discussion 20 22. listopad 2008 10:15
Novo računalo, tipkovnica Nema odgovora! Jimmy1405 General Hardware Chat 8 30. Ruj 2007 10:57
Weird odgovor kknight0506 Windows Operating Systems 1 12. svibanj 2007 06:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.