kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Monitor Troubles - Fast Response Kérlek!

Reply

Téma eszközök
Old Február 27, 2008, 12:18
Csoport tagja

Default Monitor Troubles - Fast Response Kérlek!

Hey all,

Én némi baj a monitorom. Van egy Samsung SyncMaster 22 hüvelykes, és leállt. Hazajöttem ma, felébredt az én pc az alvó üzemmódból, és a felbontás nagyon nagy volt. Ha én költözött az egeret a képernyő felső részén, a képernyő haladt felfelé, ha jól mozgott az egér alján, akkor mozdult meg, stb .. Én még soha nem láttam ilyet. Szóval, megpróbáltam a felbontás beállítása a Vezérlőpulton, és adott nekem egy válogatott-ból körülbelül 30 különböző felbontásban (ott általában csak a hasonló 5) ... Próbáltam úgy csúszott vissza az eredeti, és ez nem működik. Maradt azonos felbontás és megkérdezte, akarok-e tartani a beállításokat. Szóval, a következő Próbáltam újraindítani a gépet, most úgy tűnik, a monitor szép sok halott, ugyanúgy mint a nem kap semmilyen jel egyáltalán a számítógép nem számít, mit csinálok.

Nekem van egy 8800GT, Windows XP Pro ...

Én akasztott egy kis tartalék 15 hüvelykes monitor kellett fel a gépet, hogy lássa, működött, és ez működik is finom. Én is próbált dugulás a másik monitort, hogy ennek az egyik, hogy az Nvidia, ha a szoftver érzékeli azt, és ez nem. Azt sem tudta, hogy megtalálja azt a vizsgálatot.

Nem tudom, mit tegyek, a monitor csak azt mutatja, beolvasás révén "digitális" és az "analóg" a bal felső, és megpróbálta felvenni a jel, és ha ez nem megy, ez csak azt mutatja, egy doboz amit mond "Check Signal Cable - ANALOG "

Any help please? Nekem van egy csomó munkát, hogy már más ma este, és nem fogom tudni csinálni anélkül, hogy ellenőrizhető legyen, gyors válaszokat greatly appreciated.
Old Február 27, 2008, 12:36
Donor Group

Úgy tûnik, a monitor ment rosszul.
Ha a számítógép egész jól működik a 15 "monitort és a Samsung nem működik a másik számítógépen, ott kell lennem a monitor hibája.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 27, 2008, 15:24
Donor Group

Teljesítmény A monitor kikapcsolásához. Számoljon tízig. Áram a monitort vissza. Újraindít. Ha látja a POST képernyőn, akkor a monitor szép és tudod kap ez hát módosításával az operációs rendszer ellenőrzés, ellenkező esetben a monitor javítási igények.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Február 29, 2008, 18:43
Csoport tagja

Nem, meg minden rossz.
Számítógépen is "elfelejtette" a grafikus kártya. You need to plug a monitort vissza az alaplapi VGA / DVI port, és telepítse újra a grafikus kártya teljesen. Az ok a képernyőn "költözik", amikor mozgatja a mutatót, és miért kaptunk rengeteg különböző felbontású lehetőségek is, mert a számítógép nem tudja, mi a külső GPU képes kezelni dimenzió-bölcs.
Csak tedd, amit mondtam, és ez rendben lesz. (Tudom, mert a barátom volt ez történik vele.)
=)
Old Március 1, 2008, 05:23
Donor Group

Én emlékszem, hogy az egyik, hogy az jó.

ETA: Most olvassa újra, amit írtam, és azt hiszem, egyetértett veled abban.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Számítógép megdermedt. Most Won't Boot. Nem válaszol a monitor Mooney Általános fémáru Chat 1 11. június 2009 07:57
Nagyon lassú válaszidő - számítógép lefagy pár másodperc múlva, amikor a programok lezárása lotty26 Általános fémáru Chat 2 24. május 2009 06:03
Alma "választ a Vista hirdetési kampány evilfantasy Off Topic Discussion 20 22. október 2008 10:15
Új számítógép, billentyűzet Nincs válasz! Jimmy1405 Általános fémáru Chat 8 30. Szeptember 2007 10:57
Furcsa válasz kknight0506 A Windows operációs rendszerek 1 12. május 2007 06:10
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.