![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, Én némi baj a monitorom. Van egy Samsung SyncMaster 22 hüvelykes, és leállt. Hazajöttem ma, felébredt az én pc az alvó üzemmódból, és a felbontás nagyon nagy volt. Ha én költözött az egeret a képernyő felső részén, a képernyő haladt felfelé, ha jól mozgott az egér alján, akkor mozdult meg, stb .. Én még soha nem láttam ilyet. Szóval, megpróbáltam a felbontás beállítása a Vezérlőpulton, és adott nekem egy válogatott-ból körülbelül 30 különböző felbontásban (ott általában csak a hasonló 5) ... Próbáltam úgy csúszott vissza az eredeti, és ez nem működik. Maradt azonos felbontás és megkérdezte, akarok-e tartani a beállításokat. Szóval, a következő Próbáltam újraindítani a gépet, most úgy tűnik, a monitor szép sok halott, ugyanúgy mint a nem kap semmilyen jel egyáltalán a számítógép nem számít, mit csinálok. Nekem van egy 8800GT, Windows XP Pro ... Én akasztott egy kis tartalék 15 hüvelykes monitor kellett fel a gépet, hogy lássa, működött, és ez működik is finom. Én is próbált dugulás a másik monitort, hogy ennek az egyik, hogy az Nvidia, ha a szoftver érzékeli azt, és ez nem. Azt sem tudta, hogy megtalálja azt a vizsgálatot. Nem tudom, mit tegyek, a monitor csak azt mutatja, beolvasás révén "digitális" és az "analóg" a bal felső, és megpróbálta felvenni a jel, és ha ez nem megy, ez csak azt mutatja, egy doboz amit mond "Check Signal Cable - ANALOG " Any help please? Nekem van egy csomó munkát, hogy már más ma este, és nem fogom tudni csinálni anélkül, hogy ellenőrizhető legyen, gyors válaszokat greatly appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy tûnik, a monitor ment rosszul.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teljesítmény A monitor kikapcsolásához. Számoljon tízig. Áram a monitort vissza. Újraindít. Ha látja a POST képernyőn, akkor a monitor szép és tudod kap ez hát módosításával az operációs rendszer ellenőrzés, ellenkező esetben a monitor javítási igények.
| |||
| |||
| Nem, meg minden rossz. Számítógépen is "elfelejtette" a grafikus kártya. You need to plug a monitort vissza az alaplapi VGA / DVI port, és telepítse újra a grafikus kártya teljesen. Az ok a képernyőn "költözik", amikor mozgatja a mutatót, és miért kaptunk rengeteg különböző felbontású lehetőségek is, mert a számítógép nem tudja, mi a külső GPU képes kezelni dimenzió-bölcs. Csak tedd, amit mondtam, és ez rendben lesz. (Tudom, mert a barátom volt ez történik vele.) =) |
|
| |||
| |||
| Én emlékszem, hogy az egyik, hogy az jó. ETA: Most olvassa újra, amit írtam, és azt hiszem, egyetértett veled abban. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Számítógép megdermedt. Most Won't Boot. Nem válaszol a monitor | Mooney | Általános fémáru Chat | 1 | 11. június 2009 07:57 |
| Nagyon lassú válaszidő - számítógép lefagy pár másodperc múlva, amikor a programok lezárása | lotty26 | Általános fémáru Chat | 2 | 24. május 2009 06:03 |
| Alma "választ a Vista hirdetési kampány | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22. október 2008 10:15 |
| Új számítógép, billentyűzet Nincs válasz! | Jimmy1405 | Általános fémáru Chat | 8 | 30. Szeptember 2007 10:57 |
| Furcsa válasz | kknight0506 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 12. május 2007 06:10 |
| Téma eszközök | |
| |