![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, Turiu kai kurių problemų, susijusių su mano monitorių. Turiu Samsung Syncmaster 22 colių, ir jis nustojo veikti. Aš atėjau namo šiandien prabudau kompiuterio iki persijungti iš pristabdytosios veiksenos ir rezoliuciją, buvo labai didelis. Jei aš persikėlė pelę į ekrano viršų, ekrano pakilo, jei aš persikėlė pelės apačioje, jis persikėlė žemyn, ir tt .. Aš niekada anksčiau. Taigi, aš bandžiau konfigūruoti "Control Panel rezoliucija, ir ji davė man apie 30 skirtingų rezoliucijų pasirinkimas (paprastai Theres patinka tik 5) ... taip, aš bandžiau stumdomas atgal prie mano originalios ir ji neveiks. Jis gyveno ne tos rezoliucijos ir paprašė mane, jei aš norėjau išsaugoti nustatymus. Taigi, kitą aš bandžiau paleisti mašiną, o dabar monitorius atrodo beveik miręs, jo, kaip ir jo negaunate jokių signalų rūšis visuose kompiuterio nesvarbu, ką darau. Turiu 8800GT, Windows XP Pro ... I hooked maža 15 colių monitoriaus atsarginių turėjau iki mašinos pamatyti, jei ji dirbo, ir jis veikia puikiai. Aš taip pat bandė prijungti kitus monitorių su šiuo vienu pamatyti, jei mano nVidia programinė įranga būtų aptikti, ir jis to nepadarė. Ir negalėjo rasti jį nuskaityti. Aš nežinau, ką daryti, stebėti tik rodo nuskaitymo "Digital" ir "analoginiai" iš viršaus į kairę, bando paimti signalą, kai sugenda, tai tik parodo langelį, kad sako "Check Signal Cable - Analogue " Any help please? Turiu daug darbo, kad gauti padaryti šį vakarą, ir aš negalės to daryti be monitoriaus taip greitai reaguoti yra labai vertinama. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai man lyg monitorius Gone Bad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maitinimo monitorius išjungtas. Suskaičiuokite iki dešimties. Maitinimo stebėti atgal. Reboot. Jei matote POST screen tada monitoriaus baudą ir jūs galite gauti jį atgal koreguojant veiklos kontrolės sistemą, nes kitaip kontroliuoti reikia remonto.
| |||
| |||
| Ne, jūsų visi klysta. Jūsų kompiuteris turi "pamiršo" grafikos plokštę. Jums reikia įjungti monitoriaus Atgal į bortą VGA / DVI prievadą, ir iš naujo įdiekite vaizdo plokštės visiškai. Priežasties ekrane "juda", kai perkeliate žymeklį ir kodėl jūs gaunate krovinius įvairių sprendimo variantų, nes kompiuteris nežino, ką GPU gali būti apdoroti išorės matmuo-wise. Tiesiog kaip jau minėjau, ir tai bus gerai. (Aš tai žinau, nes mano draugas jau taip atsitiko su juo.) =) |
|
| |||
| |||
| Aš prisiminti, kad vienas, tai gerai. ETA: Aš tik dar kartą perskaityti, ką parašiau, ir aš manau, sutiko su jumis ji. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių užšaldė. Dabar bus ne boot. Ne nuo monitoriaus atsako | Mooney | General Hardware Chat | 1 | Birželis 11, 2009 07:57 |
| Labai lėtas reakcijos laikas - PC pakimba kelias sekundes, kai uždarant programas | lotty26 | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 24, 2009 06:03 |
| Obuoliai "atsako į Vista reklamos kampanija | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22 spalis 2008 10:15 |
| Naujas kompiuteris, No Keyboard atsakymą! | Jimmy1405 | General Hardware Chat | 8 | 30 rugsėjis 2007 10:57 |
| Keista reakcija | kknight0506 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 12, 2007 06:10 |
| Temos įrankiai | |
| |