mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Monitor nemieru - Ātrās reaģēšanas Lūdzu!

Reply

Thread Tools
Old Februāris 27, 2008, 12:18
Loceklis

Default Monitor nemieru - Ātrās reaģēšanas Lūdzu!

Hey all,

Man ir dažas problēmas ar manu monitoru. Man ir Samsung SyncMaster 22 collu, un tā vairs nedarbojas. Es atbraucu mājās šodien pamodās mans pc pat no miega režīms un rezolūciju bija ļoti liels. Ja es pārcēlos peli virs ekrāna, ekrāna pārvietot uz augšu, ja es pārcēlos peli uz dibena, tā pārcēlās uz leju, utt .. man nekad nav redzējuši šo agrāk. Tātad, es mēģināju konfigurēt rezolūcija vadības panelī, un tas deva man izvēle ir aptuveni 30 dažādas rezolūcijas (parasti theres tikai līdzīgi 5) ... tāpēc es mēģināju bīdāmās atpakaļ uz manu oriģināls, un tā nedarbosies. Tā palika pašu izšķirtspēju un jautāja man, ja es gribēju, lai saglabātu uzstādījumus. Tātad, nākamā Es mēģināju atkārtoti iedarbinot mašīnu, tagad uzraudzīs šķiet diezgan daudz mirušu, tā kā tās nesaņem nekādu signālu visu no datora neatkarīgi no tā, ko es daru.

Man ir 8800GT, Windows XP Pro ...

Es līks mazu 15 collu rezerves kontrolēt man bija līdz mašīna, lai redzētu, vai tas strādāja, un tas strādā labi. Es arī mēģināja tikt galā citiem monitora ar šo vienu, lai redzētu, vai mana Nvidia programmatūru, kas atklāj to, un tā nav. Ne arī tai var atrast to skenēšanu.

Es nezinu, ko darīt, kontrolēt tikai parāda, skenēšana, izmantojot "Digital" un "Analog" in top left, mēģinot uzņemt signālu, un, kad tas neizdodas, tas tikai parāda lodziņu, kas saka "Check Signal Cable - Analog "

Any help please? Man ir daudz darbu, lai iegūtu izdarīt šovakar, un man nebūs iespēja to izdarīt bez kontrolēt tik ātru reakciju ir ļoti appreciated.
Old Februāris 27, 2008, 12:36
Donors Group

Līdzīgi man kā monitors Gone Bad.
Ja PC works fine ar 15 "monitoru un Samsung nedarbojas ar citām jūsu datoru theres gotta var kontrolēt vaina.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Februāris 27, 2008, 15:24
Donors Group

Varu kontrolēt off. Count līdz desmit. Varu kontrolēt atpakaļ. Reboot. Ja jūs varat redzēt POST screen, tad monitora naudas sods, un jūs varat saņemt atpakaļ, koriģējot operētājsistēma kontroli, citādi kontrolēt nepieciešams remonts.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Februāris 29, 2008, 18:43
Loceklis

Nē, jūsu visu nepareizi.
Datora ir "aizmirsusi", Jūsu grafikas karte. Jums neizlīdzināsim uzraudzīt atpakaļ uz klāja VGA / DVI portu, un atkārtoti instalēt grafikas karti pilnībā. Iemesls ekrānu 'kustas', kad jūs pārvietot rādītāju un kāpēc jūs iegūstat slodzes dažādas rezolūcijas opcijas ir tāpēc, ka dators nezina, ko ārējo GPU var apstrādāt aspekts saistās.
Just do, kā jau teicu, un tas būs labi. (Es zinu, jo mans draugs bija tas notiek ar viņu.)
=)
Old Marts 1, 2008, 05:23
Donors Group

Es atceros, ka viens, tas ir labi.

ETA: Es tikko pārlasīt to, ko es uzrakstīju, un es domāju, ka es piekritu ar tevi tajā.
Reply

Register

Bookmarks