![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, Mám nejaké problémy s mojím monitorom. Mám Samsung SyncMaster 22 palcov, a prestal pracovať. Dnes som prišiel domov, zobudil môj počítač z režimu spánku, a uznesenie bolo veľmi veľké. Keď som sa presťahoval myši na hornej časti obrazovky, na obrazovke sa pohyboval hore, keď som sa presťahoval myši na dno, ale skĺzol, atd .. som nikdy nevidel skôr. Takže som sa snažil nastavenia rozlíšenia v Ovládacom paneli, a to mi dal na výber z asi 30 rôznych rozlíšeniach (zvyčajne theres len ako 5) ... tak som sa snažil zasunutím späť do svojej pôvodnej a ono by to nefungovalo. Zostal na rovnaké rozlíšenie a spýtal sa ma, či by som chcel, aby nastavenia. Takže som sa snažil ďalšom reštarte počítača, teraz sledovať zdá skoro mŕtvy, jeho rovnako ako jeho nedostávajú akýkoľvek druh signálu na všetko z počítača, bez ohľadu na to, čo robím. Mám 8800GT, Windows XP Pro ... I zahnutý malý 15 palcový monitor náhradné som do stroja a zistite, či to fungovalo, a ono to funguje v poriadku. Zkoušel jsem i pripojením na strane monitora sa s týmto jedno, či môj Nvidia software by zachytiť to, a to sa nestalo. Nedokázala nájsť v skenovania. Neviem, čo robiť, sledovať len ukazuje skenovanie prostredníctvom "digitálne" a "Analog" v ľavom hornom rohu a snaží sa vyzdvihnúť signál, a keď to zlyhá, len ukazuje, box, ktorá hovorí "Check Signal Cable - ANALOG " Any help please? Mám veľa práce, aby si urobil dnes večer, a ja nebudem môcť urobiť bez monitora tak rýchlej reakcie sú veľmi ocenil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pripadá mi, ako monitor gone bad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Napájanie monitora off. Počítať do desiatich. Napájanie monitora späť. Reboot. Ak vidíte úvodnú obrazovku monitora potom je v poriadku a môžete dostať späť do nastavenia operačného systému kontrol, inak monitor potrebuje opraviť.
| |||
| |||
| Nie, vaša všetko zle. Váš počítač má 'zabudla' grafickú kartu. Musíte pripojiť monitor späť do palubnej VGA / DVI port, a re-inštaláciu grafickej karty úplne. Dôvodom obrazovke 'presunie' pri posunutí ukazovatele a prečo ste získali veľa rôznych možností riešenia je, že počítač nevie, čo vonkajší GPU zvládne rozmer-múdry. Len to, ako som už povedal, a to bude v poriadku. (Viem to, pretože môj priateľ sa to stalo jemu.) =) |
|
| |||
| |||
| Budem si to pamätať, že jeden, to je dobré. eta: Len som re-čítať to, čo som napísal, a myslím, že som súhlasil s vami v tom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Počítačové zmrazila. Teraz Nebude Zavádzacia. Žiadna odozva od Monitor | Mooney | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 11. júna 2009 07:57 |
| Veľmi pomalá doba odozvy - PC zasekne na niekoľko sekúnd pri zatváraní programov | lotty26 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 24. máj 2009 06:03 |
| Jablká 'reakcii na Vista reklamná kampaň | evilfantasy | Vypnúť Téma diskusie | 20 | 22. októbra 2008 10:15 |
| Nové počítače, klávesnice, č odpoveď! | Jimmy1405 | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 30. September 2007 10:57 |
| Divné odpovede | kknight0506 | Operačné systémy Windows | 1 | 12. mája 2007 06:10 |
| Thread Tools | |
| |