мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Монитор невоље - Брзи Одговор Молим вас!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2008, 12:18
Мембер Гроуп

Default Монитор невоље - Брзи Одговор Молим вас!

Хеј свима,

Имам неких проблема са мојим монитором. Имам Самсунг СынцМастер 22 инча, и то је престао да ради. Данас сам дошао кући, мој рачунар се пробудио из сна режим, а резолуција је била веома велика. Ако сам се преселио миша на врх екрана, екран се преселио горе, ако ја преселио на дну миша, он се преселио доле, итд .. никада нисам видео ово раније. Па, покушао сам конфигурисању резолуције у Цонтрол Панел, а она ми је дала избор од око 30 различитих резолуција (обично као што је Тхереса само 5) ... па сам покушао да клизне назад у моје оригиналне и не би радили. Он је боравио у истој резолуцији и питао ме да ли сам желео да чувају подешавања. Па, покушао сам поред поновног покретања машине, сада монитору изгледа прилично мртве, као што је његова не добијам било какав сигнал са свих рачунара, без обзира шта ја радим.

Имам 8800ГТ, Уиндоус КСП ...

Навукао сам мали 15 инчни резервних монитора сам имао до машине да видим да ли ради, и то ради добро. Такође сам покушао прикључивања друге монитор у овом једном да видим да ли је мој софтвер нВидиа би то открије, а није. Нити може да га пронађете у скенирања.

Не знам шта да радим, прате само показује скенирање путем "Дигитални" и "аналогни" у горњем левом углу, покушава да покупи сигнал и кад не, то само показује оквир који каже: "Проверите кабл - Аналогни "

Аны хелп молим? Имам пуно посла да се уради вечерас, и нећу моћи да то уради без монитора тако да се брзо одговори су веома цењени.
Old 27. Мар 2008, 12:36
Донаторска Група

Звуци ми као монитор отишао лоше.
Ако рачунар ради добро са 15 "монитор и Самсунг не ради на другом рачунару, мораш бити Тхереса монитора кривица.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 27. Мар 2008, 15:24
Донаторска Група

Поуер монитор искључен. Бројати до десет. Поуер монитор поново. Ребоот. Ако можете да видите ПОСТ екрану монитора онда је у реду и можете га вратити тако што ћете подесити оперативни систем контроле, у супротном пратити потребе за поправку.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 29. Мар 2008, 18:43
Мембер Гроуп

Нопе, све своје лоше.
Ваш рачунар је 'заборавио' своју графичку картицу. Потребно је да прикључите монитор назад у авиону, ВГА / ДВИ прикључак, и поново инсталирате графичку картицу у потпуности. Разлог екран 'помера' када померите показивач и зашто добијате хрпе различитих резолуција опција, јер компјутер не зна шта може рјешавати спољним ГПУ-димензија-мудар.
Само уради како сам рекао, и то ће бити у реду. (Знам ово јер мој пријатељ је то десити са њим.)
=)
Old 1. Јул 2008, 05:23
Донаторска Група

Ја ћу запамтити да је један, то је добро.

ЕТА: Управо сам поново прочитати шта сам написао и мислим да сам се сложио са вама у томе.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цомпутер замрзнути. Сада Уон'т Боот. Нема одговора од Монитор Моонеы Генерал Хардуаре Цхат 1 11. јуна 2009 07:57
Врло споро одзива - ПЦ смрзну неколико секунди када затварање програма лотты26 Генерал Хардуаре Цхат 2 24 мај 2009 06:03
Јабуке 'одговор на Виста огласну кампању евилфантасы Офф Топиц Дисцуссион 20 22 октобар 2008 10:15
Ново рачунар, тастатура Нема одговора! Јиммы1405 Генерал Хардуаре Цхат 8 30. сеп 2007 10:57
Уеирд одговор ккнигхт0506 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 12 мај 2007 06:10
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц