![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, Имам неких проблема са мојим монитором. Имам Самсунг СынцМастер 22 инча, и то је престао да ради. Данас сам дошао кући, мој рачунар се пробудио из сна режим, а резолуција је била веома велика. Ако сам се преселио миша на врх екрана, екран се преселио горе, ако ја преселио на дну миша, он се преселио доле, итд .. никада нисам видео ово раније. Па, покушао сам конфигурисању резолуције у Цонтрол Панел, а она ми је дала избор од око 30 различитих резолуција (обично као што је Тхереса само 5) ... па сам покушао да клизне назад у моје оригиналне и не би радили. Он је боравио у истој резолуцији и питао ме да ли сам желео да чувају подешавања. Па, покушао сам поред поновног покретања машине, сада монитору изгледа прилично мртве, као што је његова не добијам било какав сигнал са свих рачунара, без обзира шта ја радим. Имам 8800ГТ, Уиндоус КСП ... Навукао сам мали 15 инчни резервних монитора сам имао до машине да видим да ли ради, и то ради добро. Такође сам покушао прикључивања друге монитор у овом једном да видим да ли је мој софтвер нВидиа би то открије, а није. Нити може да га пронађете у скенирања. Не знам шта да радим, прате само показује скенирање путем "Дигитални" и "аналогни" у горњем левом углу, покушава да покупи сигнал и кад не, то само показује оквир који каже: "Проверите кабл - Аналогни " Аны хелп молим? Имам пуно посла да се уради вечерас, и нећу моћи да то уради без монитора тако да се брзо одговори су веома цењени. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звуци ми као монитор отишао лоше.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поуер монитор искључен. Бројати до десет. Поуер монитор поново. Ребоот. Ако можете да видите ПОСТ екрану монитора онда је у реду и можете га вратити тако што ћете подесити оперативни систем контроле, у супротном пратити потребе за поправку.
| |||
| |||
| Нопе, све своје лоше. Ваш рачунар је 'заборавио' своју графичку картицу. Потребно је да прикључите монитор назад у авиону, ВГА / ДВИ прикључак, и поново инсталирате графичку картицу у потпуности. Разлог екран 'помера' када померите показивач и зашто добијате хрпе различитих резолуција опција, јер компјутер не зна шта може рјешавати спољним ГПУ-димензија-мудар. Само уради како сам рекао, и то ће бити у реду. (Знам ово јер мој пријатељ је то десити са њим.) =) |
|
| |||
| |||
| Ја ћу запамтити да је један, то је добро. ЕТА: Управо сам поново прочитати шта сам написао и мислим да сам се сложио са вама у томе. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цомпутер замрзнути. Сада Уон'т Боот. Нема одговора од Монитор | Моонеы | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11. јуна 2009 07:57 |
| Врло споро одзива - ПЦ смрзну неколико секунди када затварање програма | лотты26 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 24 мај 2009 06:03 |
| Јабуке 'одговор на Виста огласну кампању | евилфантасы | Офф Топиц Дисцуссион | 20 | 22 октобар 2008 10:15 |
| Ново рачунар, тастатура Нема одговора! | Јиммы1405 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 30. сеп 2007 10:57 |
| Уеирд одговор | ккнигхт0506 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 12 мај 2007 06:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |