![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, Ben monitör ile biraz sorun yaşıyorum. Ben Samsung SyncMaster 22 inch var, ve o çalışma durdu. Eve bugün geldi kadar uyku modundan benim pc uyandı ve çözünürlüğü çok büyük. Eğer ekranın üst için fareyi hareket eğer altına fareyi hareket, ekranı, taşınmışsa, aşağı, vs .. Daha önce bu hiç görmedim taşındı. Ben Denetim Masası'nda çözünürlüğü yapılandırmaya çalıştı ve bana yaklaşık 30 farklı çözünürlük seçeneği verdi (normalde sadece 5 gibi) gidecekseniz ... ben geri kaydırarak denedim özgün ve işe yaramaz. Aynı çözünürlükte kaldı ve eğer ayarları tutmak istedim sordu. Yani, önümüzdeki Ben makine yeniden başlatılmasını, şimdi monitör çalıştı görünüyor hoş çok ölü, onun gibi onun at all Ben ne olursa olsun bilgisayardan sinyal her türlü almıyorum. Ben bir 8800GT var, Windows XP Pro ... Küçük bir 15 inç Ben makine eğer o amele görmek kadar vardı monitör yedek kanca, ve çalışıyor. I Eğer Nvidia yazılım bunu algılamak görmek için bu ile diğer monitör bağlamayı da denedim, ve o değildi. Ne de bir tarama içinde bulabiliriz. Ne, monitör sadece "Sayısal" ve "Analog" üst sol, sinyal almaya çalışıyor, ve ne zaman başarısız üzerinden tarama yapmak gösterir bilmiyorum, sadece bu "Check Signal Cable yazan bir kutu gösterir - Analog " Herhangi bir yardım lütfen? Bu gece halletmek için bir sürü iş var ve monitör olmadan bunu yapmak mümkün olmayacak kadar çabuk tepkileri takdir edilmektedir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bana monitör Sounds like kötü gitti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Güç kapalı izleyebilirsiniz. On ila Count. Güç arka monitör. Yeniden başlatın. Eğer monitörün ince ve işletim sistemi kontrolleri ayarlayarak, aksi takdirde monitör onarım ihtiyacı geri alabilirsiniz POST ekranı görebilirsiniz.
| |||
| |||
| Hayır, senin tüm yanlış. PC 'grafik kartı unuttum sahiptir. Geri onboard içine VGA / DVI bağlantı noktası monitör eklentisi, ihtiyaç ve yeniden tamamen grafik kartı yükleyin. Ekran 'hamle' ne zaman ve işaretçiyi çünkü bilgisayar ne GPU boyutu işleyebileceği-akıllı dış bilmiyor neden farklı çözünürlük seçenekleri yükleri alıyorsanız bir nedeni. Sadece dedim var, gibi yapmak ve iyi olacak. Çünkü arkadaşım bu onun için ne vardı (Bunu biliyorum.) =) |
|
| |||
| |||
| O bir, o iyi hatırlayacağım. ETA: Sadece yeniden ne yazdı okuyun ve Sana ile kararlaştırılan düşünüyorum. |
![]() |
|
| Bookmarks |