менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Монітор Смутного - Швидкий відповідь будь ласка!

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 лютого 2008, 12:18
Член групи

Default Монітор Смутного - Швидкий відповідь будь ласка!

Всім привіт,

У мене виникли деякі труднощі з мого монітора. У мене Samsung Syncmaster 22 дюйми, і він перестав працювати. Я прийшов додому сьогодні, прокинувся до мого ПК із сплячого режиму, і резолюція була дуже великою. Якби я переїхала миші до верхньої частини екрану, екран посунувся, якщо я переїхав мишки на дно, він ішов униз, і т.д. .. Я ніколи не бачив цього раніше. Отже, я спробував налаштування резолюції в Панель керування, а він дав мені на вибір близько 30 різних дозволах (зазвичай Theres тільки як 5) ... тому я спробував, зсунувши її назад до моєї початкової і вона не буде працювати. Вона залишилася на тій же резолюції і запитав, чи хочу я, щоб зберегти установки. Так, наступний я намагався перезапуску комп'ютера, тепер монітор здається майже мертвий, його, як його не отримувати будь-який сигнал на все з комп'ютера незалежно від того, що я роблю.

У мене 8800GT, Windows XP Pro ...

Я підключив малого 15 дюйми запасні моніторі я до машини, щоб побачити, якщо він працює, і працює добре. Я також спробував підключенням інший монітор з цим одну, щоб побачити, якщо Програмне забезпечення NVIDIA б зрозуміти, і це не так. Не може він знайти це на сканері.

Я не знаю, що робити, монітор показує лише сканування "цифровий" і "Аналог" у верхньому лівому куті, намагаючись вловити сигнал, а коли це не вдається, вона просто показує вікно, яке говорить: "Перевірте сигнальний кабель - ANALOG "

Будь-яка допомога, будь ласка? У мене є багато працювати, щоб зробити сьогодні, і я не буду в змозі зробити це без монітора такий швидкий відповідь отримують високу оцінку.
Old 27 лютого 2008, 12:36
Донор групи

Звучить для мене як монітор Gone Bad.
Якщо комп'ютер працює з 15 "монітора і Samsung не працює на іншому комп'ютері, Theres Gotta Be контролю вини.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 лютого 2008, 15:24
Донор групи

Power Off монітора. Вважайте до десяти. Power монітор назад. Перезавантаження. Якщо ви бачите Post Screen гаразд монітора, і ви можете отримати її назад шляхом настройки пульта управління системою, в іншому випадку контроль потребує ремонту.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 29 лютого 2008, 18:43
Член групи

Ні, ваші всі неправильно.
ПК має "забули" вашої відеокарти. Вам необхідно підключити монітор назад в бортовий VGA / DVI порт і заново встановити графічну карту цілком. Причина рухається на екрані ', коли ви переміщує покажчик, і чому ви отримуєте навантажень різних варіантів резолюції, тому що комп'ютер не знає, що зовнішній GPU може обробляти розмірності мудрим.
Просто зроби, як я вже сказав, і це буде добре. (Я знаю це, тому що в моєї подруги були це сталося з ним.)
=)
Old 1 березня 2008, 05:23
Донор групи

Я пам'ятаю, що одне, що це добре.

ETA: Я перечитав те, що я написав, і я думаю, я погодився з вами в ній.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Холодно. Тепер не буде завантажуватися. Немає відповіді від монітора Муні Генеральний обладнання чат 1 11 червня 2009 07:57
Дуже повільне час відгуку - комп'ютер зависає на кілька секунд після закриття програм lotty26 Генеральний обладнання чат 2 24 травня 2009 06:03
Яблука 'відповідь на рекламну кампанію Vista evilfantasy Off Topic Discussion 20 22 жовтня 2008 10:15
Новий комп'ютер, ні клавіатури відповідь! Jimmy1405 Генеральний обладнання чат 8 30 вересня 2007 10:57
Weird відповідь kknight0506 Операційні системи Windows 1 12 травня 2007 06:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.