![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, У мене виникли деякі труднощі з мого монітора. У мене Samsung Syncmaster 22 дюйми, і він перестав працювати. Я прийшов додому сьогодні, прокинувся до мого ПК із сплячого режиму, і резолюція була дуже великою. Якби я переїхала миші до верхньої частини екрану, екран посунувся, якщо я переїхав мишки на дно, він ішов униз, і т.д. .. Я ніколи не бачив цього раніше. Отже, я спробував налаштування резолюції в Панель керування, а він дав мені на вибір близько 30 різних дозволах (зазвичай Theres тільки як 5) ... тому я спробував, зсунувши її назад до моєї початкової і вона не буде працювати. Вона залишилася на тій же резолюції і запитав, чи хочу я, щоб зберегти установки. Так, наступний я намагався перезапуску комп'ютера, тепер монітор здається майже мертвий, його, як його не отримувати будь-який сигнал на все з комп'ютера незалежно від того, що я роблю. У мене 8800GT, Windows XP Pro ... Я підключив малого 15 дюйми запасні моніторі я до машини, щоб побачити, якщо він працює, і працює добре. Я також спробував підключенням інший монітор з цим одну, щоб побачити, якщо Програмне забезпечення NVIDIA б зрозуміти, і це не так. Не може він знайти це на сканері. Я не знаю, що робити, монітор показує лише сканування "цифровий" і "Аналог" у верхньому лівому куті, намагаючись вловити сигнал, а коли це не вдається, вона просто показує вікно, яке говорить: "Перевірте сигнальний кабель - ANALOG " Будь-яка допомога, будь ласка? У мене є багато працювати, щоб зробити сьогодні, і я не буду в змозі зробити це без монітора такий швидкий відповідь отримують високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучить для мене як монітор Gone Bad.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Power Off монітора. Вважайте до десяти. Power монітор назад. Перезавантаження. Якщо ви бачите Post Screen гаразд монітора, і ви можете отримати її назад шляхом настройки пульта управління системою, в іншому випадку контроль потребує ремонту.
| |||
| |||
| Ні, ваші всі неправильно. ПК має "забули" вашої відеокарти. Вам необхідно підключити монітор назад в бортовий VGA / DVI порт і заново встановити графічну карту цілком. Причина рухається на екрані ', коли ви переміщує покажчик, і чому ви отримуєте навантажень різних варіантів резолюції, тому що комп'ютер не знає, що зовнішній GPU може обробляти розмірності мудрим. Просто зроби, як я вже сказав, і це буде добре. (Я знаю це, тому що в моєї подруги були це сталося з ним.) =) |
|
| |||
| |||
| Я пам'ятаю, що одне, що це добре. ETA: Я перечитав те, що я написав, і я думаю, я погодився з вами в ній. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Холодно. Тепер не буде завантажуватися. Немає відповіді від монітора | Муні | Генеральний обладнання чат | 1 | 11 червня 2009 07:57 |
| Дуже повільне час відгуку - комп'ютер зависає на кілька секунд після закриття програм | lotty26 | Генеральний обладнання чат | 2 | 24 травня 2009 06:03 |
| Яблука 'відповідь на рекламну кампанію Vista | evilfantasy | Off Topic Discussion | 20 | 22 жовтня 2008 10:15 |
| Новий комп'ютер, ні клавіатури відповідь! | Jimmy1405 | Генеральний обладнання чат | 8 | 30 вересня 2007 10:57 |
| Weird відповідь | kknight0506 | Операційні системи Windows | 1 | 12 травня 2007 06:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |