телевизор, компютър, компютри, форум, форуми, помогнете, поддръжка, ремонт, ремонт, PC, безплатно, IT" /> Монитор -> TV - Компютърна сок - Форуми
по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Монитор -> TV

Reply

Нишка Инструменти
Old 11 Sep 2007, 15:10
Номер на групата

Default Монитор -> TV

Ей наскоро, когато си купих новия си персонален компютър Имах широкоекранен монитор, който АЗ didnt искам затова използва моя стар монитор

Айв наскоро имаше идея да използвате тази монитора като телевизор ......

http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem

Сега Айв намери това като ми монитора е с VGA връзка, това, което искате да направите, е просто поставете Scart в моята DVD и VGA края на моя монитор, би тази работа, трябва ли нужда от конвертор или тунер или нещо такова, че Айв били четене наоколо, аз само гледам DVD-та, тъй като е или за този TV / монитора все пак,

това, да обобщим и да сте бъркани думите ми малко, мога ли да използвам този кабел да гледате JUST DVDs на моя монитор?

Просто му до размера наистина ми огромни стари телевизия е просто безсмислено

Моята система: Мина

Процесор (и):
AMD Athlon двойствен сърцевина
Дънната платка:
winfast 6600
RAM памет:
3gb
Графична карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
някои евтини dx9 5,1
Hard Drive (и):
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
Cibox 1440 x 900
Операционна система (и):
Vista
Old 13 Sep 2007, 10:27
Номер на групата

Default Монитор -> TV

няма никой не знае?
Old 15-ти септември 2007, 03:52
Номер на групата

Default Монитор -> TV

Добре му само една банкнота от пет долара толкова зле купите и да ви момчета знаят облицовам ли си имат една и съща идея
Old 15-ти септември 2007, 04:10
Номер на групата

Default Монитор -> TV

hahahha колко глупав съм те двамата мъже (или жена) wouldnt връзки, така че те са работили, игнорирате тази тема За щастие аз забелязах, преди да го купи, че
Old 16-ти септември 2007, 23:59
Новите държави Група

Default Монитор -> TV

Можеш да си купя един мъж да се жени преобразувател.
Old 3 октомври 2007, 15:18
Номер на групата

Default Монитор -> TV

oohhh yeh мен е глупаво АЗ didnt осъзнаят, че мониторите са с различни ставки на опресняване за тв толкова права инсталационна би никога няма работа. ID трябва скенер кутия нещо, но безсмислено, че разходите, нов LCD телевизор е много повече от по-лесен вариант,

Просто разчистване тази тема
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо Размер Общи Хардуер Чат 1 9 юни 2009 15:05
Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти Desertfish Графика на карти & Монитори 7 31 Март 2008 12:43
Монитор fuzzylady Общи Хардуер Чат 5 20 януари 2008 12:21
LCD монитор - Вашите текущи монитора ... Компютърна Spec Общи Хардуер Чат 5 6 октомври 2006 01:33
Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... Snake Общи Хардуер Чат 8 26-ти септември 2006 10:59
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc