телевизор, компютър, компютри, форум, форуми, помогнете, поддръжка, ремонт, ремонт, PC, безплатно, IT" />
![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей наскоро, когато си купих новия си персонален компютър Имах широкоекранен монитор, който АЗ didnt искам затова използва моя стар монитор
Айв наскоро имаше идея да използвате тази монитора като телевизор ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem Сега Айв намери това като ми монитора е с VGA връзка, това, което искате да направите, е просто поставете Scart в моята DVD и VGA края на моя монитор, би тази работа, трябва ли нужда от конвертор или тунер или нещо такова, че Айв били четене наоколо, аз само гледам DVD-та, тъй като е или за този TV / монитора все пак, това, да обобщим и да сте бъркани думите ми малко, мога ли да използвам този кабел да гледате JUST DVDs на моя монитор? ![]() Просто му до размера наистина ми огромни стари телевизия е просто безсмислено Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| няма никой не знае? |
|
| |||
| |||
| Добре му само една банкнота от пет долара толкова зле купите и да ви момчета знаят облицовам ли си имат една и съща идея |
|
| |||
| |||
| hahahha колко глупав съм те двамата мъже (или жена) wouldnt връзки, така че те са работили, игнорирате тази тема За щастие аз забелязах, преди да го купи, че |
|
| |||
| |||
| Можеш да си купя един мъж да се жени преобразувател. |
|
| |||
| |||
| oohhh yeh мен е глупаво АЗ didnt осъзнаят, че мониторите са с различни ставки на опресняване за тв толкова права инсталационна би никога няма работа. ID трябва скенер кутия нещо, но безсмислено, че разходите, нов LCD телевизор е много повече от по-лесен вариант, Просто разчистване тази тема |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Монитор осветлението и компютъра ботуши нагоре, но на монитора не показва нищо | Размер | Общи Хардуер Чат | 1 | 9 юни 2009 15:05 |
| Клониране на 3-та монитора на Dual монитор карти | Desertfish | Графика на карти & Монитори | 7 | 31 Март 2008 12:43 |
| Монитор | fuzzylady | Общи Хардуер Чат | 5 | 20 януари 2008 12:21 |
| LCD монитор - Вашите текущи монитора ... | Компютърна Spec | Общи Хардуер Чат | 5 | 6 октомври 2006 01:33 |
| Монитор - заинтересованите да си купя един широк екран монитор ... | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 26-ти септември 2006 10:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |