![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej nedávno, když jsem koupil můj nový PC jsem měl širokoúhlý monitoru, který i didnt want to používá i můj starý monitoru
Nedávno IVE měl nápad používat tento monitor jako tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem Nyní IVE nalezen jako můj monitor VGA připojení, co chci udělat, je jednoduše zapojte do SCART moje dvd a vga do konce mého monitoru, by se této práci mohu potřebovat převodník nebo tuner nebo něco takového, že IVE bylo čtení asi jsem jen dívat, jak je na DVD nebo na tomto tv / monitoru tak jako tak, Shrneme-li to tak může mít i míchaná má slova málo, že lze použít i kabel na hodinky JUST DVD na mém monitoru? ![]() jeho právě na velikosti opravdu, můj obrovský staré TV je prostě zbytečné Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| nemá nikdo vědět? |
|
| |||
| |||
| ok jeho pětidolarovka jen tak špatného koupit a nechat vás vědět zapouzdřit jste někdy měli stejný nápad |
|
| |||
| |||
| hahahha, jak jsem hloupá byli oba muži (a ženy) připojení takže bych pracovala, ignore this thread Naštěstí jsem si všiml, než jsem jej koupil i když |
|
| |||
| |||
| Dalo by se koupit samce k samici převodník. |
|
| |||
| |||
| oohhh yeh mi bylo hloupé i didnt uvědomit, že monitory mají různé obnovovací kurzy na tv to tak rovnou připojení by nikdy fungovat. id potřebovat skener rámeček věc, ale její zbytečné výdaje, že nové LCD TV je mnohem jednodušší na volby jen clearing this thread |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor svítí a boty do počítače, ale na monitoru nic nezobrazí | mida | Obecné Hardware Chat | 1 | 9. červen 2009 15:05 |
| TV jako monitor | Bandit4575 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 30. Prosinec 2008 10:23 |
| Naklonovat 3. sledovat na monitoru Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. březen 2008 12:43 |
| LCD monitor - Vaše současné sledovat ... | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. října 2006 01:33 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |