![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου, όταν πρόσφατα αγόρασα το νέο μου pc είχα μια widescreen που παρακολουθεί i didn't θέλουν έτσι χρησιμοποιείται παλιό μου παρακολουθεί
IVE πρόσφατα είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσετε αυτή παρακολουθεί ως tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem IVE βρέθηκε τώρα αυτό που μου έχει παρακολουθήσει vga σύνδεση, αυτό που θέλω να κάνω είναι απλά συνδέστε το scart σε dvd μου και το vga τέλος σε οθόνη μου, θα ήταν αυτό το έργο, χρειάζομαι μετατροπέα ή δέκτη ή κάτι παρόμοιο, ότι IVE γίνει ανάγνωση περίπου, και μόνο ρολόι dvds όπως είναι ή για αυτό το TV / παρακολουθεί Tελoσπάvτωv, Εν κατακλείδι, ώστε να μπορούν να έχουν i κωδικοποιημένα λίγο τα λόγια μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλώδιο για να παρακολουθήσουν JUST dvds για την οθόνη μου; ![]() μόνο τα κάτω για να το μέγεθος πραγματικά, μου τεράστια παλιά τηλεόραση είναι μόνο άχρηστη, Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| κανείς δεν το γνωρίζει; |
|
| |||
| |||
| ok το μόνο πεντόλιρο τόσο άρρωστος το αγοράσουν και θα σας παιδιά γνωρίζουν εγκλείω σε θήκη ποτέ έχουν την ίδια ιδέα |
|
| |||
| |||
| hahahha πόσο χαζή είμαι και οι δύο άνδρες (ή γυναίκες) συνδέσεις, ώστε να wouldnt εργάστηκαν, αγνοούν αυτό το νήμα ευτυχώς Παρατήρησα πριν το αγόρασα αν και |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να αγοράσετε ένα αρσενικό θηλυκό να μετατροπέα. |
|
| |||
| |||
| oohhh yeh μου είναι ανόητο i didn't συνειδητοποιήσουμε ότι οθόνες έχουν διαφορετικές τιμές για να ανανεώσετε tv τόσο ευθεία conection έργο δεν θα μπορούσε ποτέ. id ανάγκη ενός σαρωτή κουτί πράγμα, αλλά το νόημα των δαπανών ότι, μια νέα LCD τηλεόραση είναι πολύ περισσότερα από μια πιο εύκολη επιλογή, συμψηφισμού απλώς αυτό το νήμα |