![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hej nedavno kada sam kupio novi pc moje ja je widescreen monitor koji i nije tako želim ja iskorišten moj stari monitor
Ive nedavno imao ideju da koristite ovaj monitor kao tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem sad imam postaviti ovaj kao moj monitor ima i VGA priključak, ono što želim učiniti je jednostavno plug SCART u moj dvd i VGA monitor u moj kraj, da ovaj posao, mi treba konverter ili tuner ili nešto slično, da ive bio o čitanju, I samo gledati DVD-a kako je na ovaj ili tv / monitor anyways, tako da se sumirati JA svibanj imati umućeno riječi moje malo, mogu li koristiti taj kabel gledati DVD-SAMO na mom monitoru? ![]() njen samo dolje na veličinu zaista, moj ogromni stari televizor je samo besmislene My System: Moj
|
|
|
|||
|
|||
|
nitko ne zna?
|
|
|
|||
|
|||
|
ok samo njegova novčanica od pet funti bolestan pa kupi ga i neka ti dečki znaju obložiti li ikada imati istu ideju
|
|
|
|||
|
|||
|
hahahha kako sam glupa su oba muška osoba (ili ženskog) veze, pa su radili wouldnt, ignorirajte ovo thread
srećom primijetio sam prije nego sam ga kupio iako
|
|
|
|||
|
|||
|
Moglo bi se kupiti muško žensko konverter.
|
|
|
|||
|
|||
|
oohhh yeh mi se glupo JA nije shvati da monitori imaju različite osvježiti stope na TV tako ravno conection nikada neche raditi. id potreban skener box stvar, ali je beskorisno trošenje toga, novi LCD TV je puno lakše od opcija,
samo ovu čistinu thread |