kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Monitor -> TV

Reply

Téma eszközök
Old 11 Sep 2007, 15:10
Donor Group

Default Monitor -> TV

Hé, mikor nemrég vásárolt új PC-i egy szélesvásznú monitor amit didnt akarom így én használt régi monitor

Legutóbb ive volt az ötlet, hogy felhasználja ezt a monitort a tv ......

http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem

ive ezt most találtam, mint a monitor VGA kapcsolatot, amit én akarok egyszerűen csatlakoztassa a SCART be a DVD-n és a VGA végéig be a monitort, hogy ezt a munkát, nem kell egy átalakító, vagy tuner, vagy ilyesmi, hogy ive Olvastam, csak DVD-n nézni, mert vagy a TV / monitor Egyébként,

így összegezhető i lehet torzított a szavaimat egy kicsit, tudom, hogy a kábel használata nézni CSAK DVD on my monitor?

hogy csak le a mérete valóban, a hatalmas régi tv csak értelmetlen

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old 13 Sep 2007, 10:27
Donor Group

Default Monitor -> TV

senki nem tudja?
Old 15. Sep 2007, 03:52
Donor Group

Default Monitor -> TV

OK, hogy csak ötdolláros így rossz megvenni és hagyja Tudjátok beládáz már valaha azonos ötlet
Old 15. Sep 2007, 04:10
Donor Group

Default Monitor -> TV

hahahha milyen hülye vagyok én, ezek mind a férfi (vagy nő) kapcsolattal rendelkezik, így akar dolgoztak, hagyja ki ezt a téma szerencsére észrevettem előtt vettem bár
Old 16. Sep 2007, 23:59
Új tag Csoport

Default Monitor -> TV

Lehet vásárolni férfi női konverteren.
Old Október 3 2007, 15:18
Donor Group

Default Monitor -> TV

oohhh yeh nekem, hogy hülye i didnt felismerték, hogy a monitor frissítési ráta a különböző tv olyan egyenes conection sosem dolgozik. id kell egy szkenner doboz dolog, de annak értelme, hogy a kiadásokat, az új LCD TV sokkal könnyebb a lehetőséggel,

Csak ez a téma az elszámolási
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi mida Általános fémáru Chat 1 9. június 2009 15:05
Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya Desertfish Grafikus kártyák és monitorok 7 31. március 2008 12:43
Monitor fuzzylady Általános fémáru Chat 5 20. január 2008 12:21
LCD monitor - A jelenlegi monitor ... Számítógép-Spec Általános fémáru Chat 5 6. október 2006 01:33
Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... Kígyó Általános fémáru Chat 8 26. Szeptember 2006 10:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.