![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé, mikor nemrég vásárolt új PC-i egy szélesvásznú monitor amit didnt akarom így én használt régi monitor
Legutóbb ive volt az ötlet, hogy felhasználja ezt a monitort a tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem ive ezt most találtam, mint a monitor VGA kapcsolatot, amit én akarok egyszerűen csatlakoztassa a SCART be a DVD-n és a VGA végéig be a monitort, hogy ezt a munkát, nem kell egy átalakító, vagy tuner, vagy ilyesmi, hogy ive Olvastam, csak DVD-n nézni, mert vagy a TV / monitor Egyébként, így összegezhető i lehet torzított a szavaimat egy kicsit, tudom, hogy a kábel használata nézni CSAK DVD on my monitor? ![]() hogy csak le a mérete valóban, a hatalmas régi tv csak értelmetlen My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| senki nem tudja? |
|
| |||
| |||
| OK, hogy csak ötdolláros így rossz megvenni és hagyja Tudjátok beládáz már valaha azonos ötlet |
|
| |||
| |||
| hahahha milyen hülye vagyok én, ezek mind a férfi (vagy nő) kapcsolattal rendelkezik, így akar dolgoztak, hagyja ki ezt a téma szerencsére észrevettem előtt vettem bár |
|
| |||
| |||
| Lehet vásárolni férfi női konverteren. |
|
| |||
| |||
| oohhh yeh nekem, hogy hülye i didnt felismerték, hogy a monitor frissítési ráta a különböző tv olyan egyenes conection sosem dolgozik. id kell egy szkenner doboz dolog, de annak értelme, hogy a kiadásokat, az új LCD TV sokkal könnyebb a lehetőséggel, Csak ez a téma az elszámolási |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Monitor világít, és a számítógép csizma fel, de a monitor nem jelenik meg semmi | mida | Általános fémáru Chat | 1 | 9. június 2009 15:05 |
| Cloning a 3. monitor kettős monitor kártya | Desertfish | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 31. március 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Általános fémáru Chat | 5 | 20. január 2008 12:21 |
| LCD monitor - A jelenlegi monitor ... | Számítógép-Spec | Általános fémáru Chat | 5 | 6. október 2006 01:33 |
| Monitor - az érdekelt vásárolni szélesvásznú monitor ... | Kígyó | Általános fémáru Chat | 8 | 26. Szeptember 2006 10:59 |
| Téma eszközök | |
| |