פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

צג -> טלוויזיה

Reply

שרשרת כלים
Old 11th ספטמבר 2007, 15:10
קבוצת תורמים

Default צג -> טלוויזיה

היי לאחרונה כשקניתי את המחשב החדש היה לי widescreen לפקח didn't אשר אני רוצה כל כך הייתי הישן שלי לפקח

לאחרונה ive הרעיון היה להשתמש לפקח באופן טלוויזיה ......

http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem

ive נמצא כעת זה כמו יש לי את המסך בחיבור VGA, מה שאני רוצה לעשות הוא פשוט תקע את scart לתוך אזור ה-DVD של סוף לתוך VGA לי את המסך, האם זה עובד, האם אני צריך ממיר או כונן או משהו כזה, כי קוראים על ive היה, אני רק לצפות DVDs כפי שהוא או על זה טלוויזיה / לפקח בכל מקרה,

אז לסיכום אני יכול להיות טרוף את המילים קצת, אני יכול להשתמש בכבל כדי לצפות רק על תקליטורי DVD לי את המסך?

את רק עד גודל באמת, את ענקית הטלוויזיה הישן הוא פשוט חסר טעם

המערכת שלי: שלי

מעבד (ים):
AMD Athlon DUAL CORE
לוח האם:
winfast 6600
זיכרון RAM:
3gb
כרטיס מסך (S):
MSI 8600GT
כרטיס קול:
כמה זול dx9 5.1
Hard Drive (s):
כונן אופטי (S):
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
צג (S):
Cibox 1440 x 900
מערכת הפעלה (S):
Vista
Old 13 ספטמבר 2007, 10:27
קבוצת תורמים

Default צג -> טלוויזיה

האם אף אחד לא יודע?
Old 15 ספטמבר 2007, 03:52
קבוצת תורמים

Default צג -> טלוויזיה

אישור על כך רק חמישיה חולה ואפשר לקנות את זה אתם יודעים incase פעם יש את אותו הרעיון
Old 15 ספטמבר 2007, 04:10
קבוצת תורמים

Default צג -> טלוויזיה

hahahha איך אני טיפשה הם שניהם זכר (או נקבה) חיבורים כך wouldnt יש עובדות, להתעלם זה פתיל למזלי שמתי לב לפני קניתי אותו למרות
Old 16 ספטמבר 2007, 23:59
קבוצת חברות חדשות

Default צג -> טלוויזיה

אתה יכול לקנות את זכר לנקבה ממיר.
Old 3 אוקטובר 2007, 15:18
קבוצת תורמים

Default צג -> טלוויזיה

oohhh yeh לי להיות טיפשי אני didn't realise המנטרת שונים יש לרענן שיעורי טלוויזיה כל כך ישר conection לעולם לא עובד. מזהה צריך סורק תיבת הדבר, אבל זה חסר טעם ההוצאות, טלוויזיה LCD חדשה הרבה יותר נוחה יותר של האפשרות,

זה רק ניקוי פתיל
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מעקב אחר האורות מעלה את המחשב על המגפיים אבל לפקח לא מציג שום דבר mida כללי חומרה צ 'אט 1 9th יוני 2009 15:05
Cloning א 3 לפקח על Dual לפקח כרטיס Desertfish כרטיסי מסך & Monitors 7 31 מרץ 2008 12:43
צג fuzzylady כללי חומרה צ 'אט 5 20 ינואר 2008 12:21
צג LCD - לפקח הנוכחי שלך ... מחשב Spec כללי חומרה צ 'אט 5 6 אוקטובר 2006 01:33
צג - מעוניין לקנות מסך רחב לפקח ... נחש כללי חומרה צ 'אט 8 26 ספטמבר 2006 10:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.