mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Stebėjimai -> Televizija

Reply

Temos įrankiai
Old 11 rugsėjis 2007, 15:10
Donorų grupės

Ei neseniai, kai aš nusipirkau naują kompiuterį turėjau widescreen monitorius, kurie i didnt nori, kad aš savo senas monitoriaus

IVE neseniai kilo idėja naudoti šią monitorius tv ......

http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem

Dabar IVE rasti šiame mano monitorius yra VGA ryšys, ką aš noriu padaryti, tai tiesiog prijunkite SCART į mano DVD ir VGA pabaigoje į savo monitorius, tai šį darbą, man reikia konverteris arba Tuner ar ko nors panašaus, kad Ive, literatūra apie, aš tik žiūrėti DVD, kaip jis yra ar šis TV / monitorius Anyways,

tai apibendrindamas galiu turėti plakta mano žodžiai mažai, ar galiu naudoti, kad kabelis žiūrėti JUST DVD ant mano monitoriaus?

jo tik žemyn dydis tikrai, mano didžiulis senas televizorius yra tiesiog beprasmiška

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Rugsėjis 13, 2007, 10:27
Donorų grupės

niekas neturi žinoti?
Old Rugsėjis 15, 2007, 03:52
Donorų grupės

Gerai, jei jos tik Celestinas taip blogai pirkti ir jus vaikinai žinoti uždengti kada nors pati idėja
Old Rugsėjis 15, 2007, 04:10
Donorų grupės

hahahha How stupid man jie abu vyrai (ar moterys) jungčių, todėl jie wouldnt dirbo, ignoruoti šio pokalbio Laimei, aš pastebėjau, kol aš nusipirkau ją nors
Old Rugsėjis 16, 2007, 23:59
Naujas Narys

Galima pirkti vyrų ir moterų konverteris.
Old Spalis 3, 2007, 15:18
Donorų grupės

Oohhh yeh man yra kvaila i didnt suvokti, kad monitoriai turi skirtingas Refresh kursai TV taip tiesiai conection niekada dirbti. ID reikia skenerio langelį dalykas, tačiau jos nereikalingos išlaidos, kad naujus LCD TV yra daug daugiau ir lengviau galimybe,

tiesiog kliringo šioje temoje
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.