![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey nesen, kad es nopirku savu jauno pc man bija platekrāna monitoru, kas i didn't vēlaties, lai es lieto manu veco kontrolēt
nesen IVE bija ideja izmantot šo monitoru kā tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem tagad ive found this kā mans monitors VGA savienojums, ko es gribu darīt, ir vienkārši plug scart manā dvd un VGA beigās manā uzraudzīt, būtu šim darbam, do i need neitralizators vai uztvērēja vai kaut kas nepatīk, ka IVE ir lasījuši par to, es tikai skatīties DVD, jo tas, vai šo tv / kontrolēt anyways, tā, lai apkopotu man var būt scrambled manus vārdus maz, es varu izmantot šo kabeli skatīties JUST DVD uz manu monitoru? ![]() tā tikai noteikta lieluma tiešām, mana milzīgs vecais tv ir tikai bezjēdzīga Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| nav neviens know? |
|
| |||
| |||
| ok tā vienīgais piecnieks tik slikti pirkt to un jums puiši zināt incase Jums kādreiz ir pašu ideju |
|
| |||
| |||
| hahahha cik stulba es esmu abi bija vīrieši (vai sieviešu) savienojumu, lai viņi wouldnt ir strādājuši, ignorēt šo pavedienu Par laimi, es pamanīju, pirms es nopirku tas gan |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu iegādāties vīriešu un sieviešu pārveidotāju. |
|
| |||
| |||
| oohhh Yeh man ir muļķīgs i didn't saprastu, ka monitors ir dažādas atsvaidzināt likmes, tv tik taisni conection nekad darbu. id nepieciešama skenera kastē lieta, bet tā bezjēdzīgi izdevumi, kas, jaunu lcd tv ir daudz vairāk atvieglotu iespēju, tāpat ieskaita šajā thread |
![]() |
|
| Bookmarks |