rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Monitor -> TV

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 Wrz 2007, 15:10
Grupa dawcy

Default Monitor -> TV

hey niedawno kiedy kupiłem nowy komputer i miał panoramiczny monitor który i didnt want to użyłem mojego starego monitora

Niedawno ive miał pomysł na wykorzystanie tego monitora jako TV ......

http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem

ive znaleźć się to jako mój monitor VGA ma połączenia, co chcę zrobić, to po prostu wtyczka SCART do mojego dvd i VGA do końca mojego monitora, by tę pracę, nie muszę konwertera lub tunera lub czegoś podobnego, że, że ive był odczyt na temat, i tylko oglądanie DVD lub jak to jest w tym tv / monitora anyways,

tak aby podsumować i może mieć Scrambled moje słowa trochę, czy mogę użyć tego kabla do obejrzenia JUST dvds mój monitor?

jej tylko do rozmiaru naprawdę mój ogromny stary telewizor jest bezcelowe

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 13 Wrz 2007, 10:27
Grupa dawcy

Default Monitor -> TV

nikt nie wie?
Old 15-sza Wrz 2007, 03:52
Grupa dawcy

Default Monitor -> TV

ok jej tylko pięciofuntowy tak źle Kup i niech was wie incase kiedykolwiek mieć taki sam pomysł
Old 15-sza Wrz 2007, 04:10
Grupa dawcy

Default Monitor -> TV

hahahha jak głupi jestem i byli zarówno płci męskiej (lub żeńskiej) połączeń więc wouldnt pracował, ignorować tego wątku na szczęście zauważyłem przed Kupiłem go jednak
Old 16-ty Wrz 2007, 23:59
Nowe państwa grupy

Default Monitor -> TV

Można kupić samców do samic konwerter.
Old 3 października 2007, 15:18
Grupa dawcy

Default Monitor -> TV

oohhh yeh mnie jest głupi i nie zrobił sobie sprawę, że monitory mają różne częstotliwości odświeżania do TV jest tak prostą conection nigdy pracy. id potrzeba skanera polu rzeczą, ale jego wydatków bezcelowe, że nowe LCD TV jest dużo więcej łatwiejszego wyboru,

tylko wyczyszczenie tego wątku
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.