![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hey niedawno kiedy kupiłem nowy komputer i miał panoramiczny monitor który i didnt want to użyłem mojego starego monitora
Niedawno ive miał pomysł na wykorzystanie tego monitora jako TV ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem ive znaleźć się to jako mój monitor VGA ma połączenia, co chcę zrobić, to po prostu wtyczka SCART do mojego dvd i VGA do końca mojego monitora, by tę pracę, nie muszę konwertera lub tunera lub czegoś podobnego, że, że ive był odczyt na temat, i tylko oglądanie DVD lub jak to jest w tym tv / monitora anyways, tak aby podsumować i może mieć Scrambled moje słowa trochę, czy mogę użyć tego kabla do obejrzenia JUST dvds mój monitor? ![]() jej tylko do rozmiaru naprawdę mój ogromny stary telewizor jest bezcelowe My System: Mój
|
|
|
|||
|
|||
|
nikt nie wie?
|
|
|
|||
|
|||
|
ok jej tylko pięciofuntowy tak źle Kup i niech was wie incase kiedykolwiek mieć taki sam pomysł
|
|
|
|||
|
|||
|
hahahha jak głupi jestem i byli zarówno płci męskiej (lub żeńskiej) połączeń więc wouldnt pracował, ignorować tego wątku
na szczęście zauważyłem przed Kupiłem go jednak
|
|
|
|||
|
|||
|
Można kupić samców do samic konwerter.
|
|
|
|||
|
|||
|
oohhh yeh mnie jest głupi i nie zrobił sobie sprawę, że monitory mają różne częstotliwości odświeżania do TV jest tak prostą conection nigdy pracy. id potrzeba skanera polu rzeczą, ale jego wydatków bezcelowe, że nowe LCD TV jest dużo więcej łatwiejszego wyboru,
tylko wyczyszczenie tego wątku |