![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hei recent, când am cumpărat PC-ul meu de noi am avut un monitor widescreen care i didnt vrea asa ca am folosit vechiul meu monitor
ive recent a avut ideea de a folosi acest monitor ca un tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem acum ive găsit acest lucru ca pe monitorul meu are o conexiune vga, ceea ce vreau sa fac este pur şi simplu conectaţi scart în dvd-ul meu şi vga scop în monitorul meu, acest lucru ar fi, nu-i nevoie de un convertor sau tuner sau aşa ceva, că ive fost citit despre, i ceas numai DVD-uri în care este sau de pe acest tv / monitor oricum, atât de la suma de mai sus i-au scrambled cuvintele mele un pic, pot folosi acest cablu pentru a urmări JUST DVD-uri pe monitor? ![]() sale doar în jos pentru a Marime-adevăr, vechiul meu imens tv este doar de sens Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| nimeni nu stie? |
|
| |||
| |||
| ok sale doar o fiver atât de rău şi să-l cumpere voi şti incase pe care l-ai avea aceeaşi idee |
|
| |||
| |||
| hahahha ce prostie am au fost atât de sex masculin (sau feminin) conexiuni astfel încât acestea să wouldnt au lucrat, ignoraţi acest thread din fericire am observat înainte am cumparat-o, deşi |
|
| |||
| |||
| Ai putea cumpara un mascul la feminin convertor. |
|
| |||
| |||
| oohhh yeh mine fiind prost i didnt seama ca monitoarele au diferite refresh rate la tv e asa de un drept Conectare nu ar funcţiona. id nevoie de un scaner caseta de lucru, dar ei rost de cheltuieli care, un nou LCD TV este mult mai mult de o opţiune mai uşor, doar cliring acest thread |