![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej nedávno, keď som kúpil môj nový PC som mal širokouhlý monitor, ktorý i didnt want to používa aj môj starý monitora
Nedávno IVE mal nápad používať tento monitor ako tv ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem Teraz IVE nájdený ako môj monitor VGA pripojenie, čo chcem urobiť, je jednoducho zapojte do SCART moje dvd a vga do konca môjho monitora, by sa tejto práci môžem potrebovať prevodník alebo tuner alebo niečo také, že IVE bolo čítanie asi som len pozerať, ako je na DVD alebo na tomto tv / monitora tak ako tak, Zhrnieme-li to tak môže mať aj Miešaná má slová málo, že sa dá použiť aj kábel na hodinky JUST DVD na mojom monitore? ![]() jeho práve na veľkosti naozaj, môj obrovský starej TV je jednoducho zbytočné Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| nemá nikto vedieť? |
|
| |||
| |||
| ok jeho pětidolarovka len tak zlého kúpiť a nechať vás vedieť zapouzdřit ste niekedy mali rovnaký nápad |
|
| |||
| |||
| hahahh, jak jsem hloupá boli obaja muži (a ženy) pripojenie takže bych pracovala, ignore this thread Našťastie som si všimol, ako som ho kúpil aj keď |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa kúpiť samca na samicu prevodník. |
|
| |||
| |||
| oohhh Yeh mi bolo hlúpe i didnt uvedomiť, že monitory majú rôzne obnovovacou kurzy na tv to tak rovnou pripojenie by nikdy fungovať. id potrebovať skener rámeček vec, ale jej zbytočné výdavky, že nové LCD TV je oveľa jednoduchšie na voľby len clearing this thread |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Monitor svieti a topánky do počítača, ale na monitore nič nezobrazí | mida | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 9. jún 2009 15:05 |
| Naklonovat 3. sledovať na monitore Duální karty | Desertfish | Graphics Cards & Monitory | 7 | 31. marec 2008 12:43 |
| Monitor | fuzzylady | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 20 január 2008 12:21 |
| LCD monitor - Vaše súčasné sledovať ... | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. októbra 2006 01:33 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |