![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј недавно када сам купио нови пц моје ја је уидесцреен монитор који и није тако желим ја искориштен мој стари монитор
Иве недавно имао идеју да користите овај монитор као тв ...... хттп://цги.ебаы.цо.ук/2М-Сцарт-Леад-...ККцмдЗВиеуИтем сад имам поставити овај као мој монитор има и ВГА порт, оно што желим да урадите је једноставно плуг СЦАРТ у мој двд и ВГА монитор у мој крај, да овај посао, ми треба конвертер или тјунер или нешто слично, да иве био о читању, И само гледати ДВД-а како је на овај или тв / монитор аныуаыс, тако да се сумирати ЈА мај имати умућено речи моје мало, могу ли користити тај кабл гледати ДВД-САМО на мом монитору? ![]() њен само доле на величину заиста, мој огромни стари телевизор је само бесмислене Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| нико не зна? |
|
| |||
| |||
| ок само његова новчаница од пет фунти болестан па купи га и нека ти момци знају обложити ли икада имати исту идеју |
|
| |||
| |||
| хахахха како сам глупа су оба мушка особа (или женског) везе, па су радили уоулднт, игноришите ово тхреад срећом приметио сам пре него сам га купио иако |
|
| |||
| |||
| Могло би се купити мушко женско конвертер. |
|
| |||
| |||
| ооххх ыех ми се глупо ЈА није схвати да монитори имају различите освежити стопе на ТВ тако равно цонецтион никада нецхе радити. ид потребан скенер бокс ствар, али је бескорисно трошење тога, нови ЛЦД ТВ је много лакше од опција, само ову чистину тхреад |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Монитор светла горе и горе рачунар чизме али монитор не приказује ништа | мида | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 9. јуна 2009 15:05 |
| Клонирали 3. Дуал монитор на монитору картице | Десертфисх | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 31 март 2008 12:43 |
| Монитор | фуззылады | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 20 јануар 2008 12:21 |
| ЛЦД монитор - Ваш тренутни монитор ... | Цомпутер Изванред | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 6 октобар 2006 01:33 |
| Монитор - Заинтересовани за куповину широког екрана монитора ... | Снаке | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 26. Сеп 2006 10:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |