![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey son ne zaman bir genişekran vardı benim yeni bilgisayar ben aldım hangi i didnt monitör bu yüzden eski monitör kullanıldığında istiyorum
son ive TV olarak ...... bu monitör kullanmak için bir fikrim yoktu http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem şimdi monitör olarak buldum ive bir VGA bağlantısı vardır, ne sadece benim ve VGA sonunda DVD haline Monitörümü içine Scart fiş olduğu için, bir dönüştürücü veya radyo ya da gibi bir şey ihtiyacım var da bu iş istiyorum olarak veya bu TV'de ive olarak okumak için, sadece DVD izlemek / zaten monitör, öylesine i Özetle, biraz, ben sadece benim monitörde DVD'leri izlemek için kablo kullanabilirsiniz benim kelime karıştırılmış olabilir? ![]() onun sadece büyüklüğü gerçekten, benim çok eski TV sadece anlamsız Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| kimse biliyor? |
|
| |||
| |||
| çok kötü olan sadece beş Tamam alıyorum ve siz bildirin Hiç aynı fikre sahip örtmek |
|
| |||
| |||
| böylece wouldnt çalıştım hahahha ne kadar aptal, bu iplik görmezden bağlantıları Ben her ikisi de erkek (ya da) kadın vardı pm Ben de aldım iyi ki ben fark ettim |
|
| |||
| |||
| Sen kadın çeviren bir erkek satın alabilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| yaz i didnt gerçekleştirmek bu izler taşıyan farklı yenileme oranlarını TV aptal olma yeh oohhh çok düz bir conection eser asla's. numarası, bir tarayıcı kutusu şey gerek kendi anlamsız harcama ki, yeni bir LCD TV çok daha kolay bir seçenek daha fazla ise, bu iplik temizleme |
![]() |
|
| Bookmarks |