менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Монітор -> TV

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 вересня 2007, 15:10
Донор групи

Default Монітор -> TV

Ей недавно, коли я купив новий комп'ютер я широкоекранний монітор, який Я не хотів так як я використав мій старий монітор

Нещодавно Ive виникла ідея використати цей монітор як телевізор ......

http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem

Зараз Ive, як знайшли це мій монітор VGA зв'язку, що я хочу зробити, це просто вставити у SCART My DVD і VGA кінець в моєму моніторі, чи буде ця робота, мені потрібен конвертер або тюнер або що-небудь подібне, що Ive було написано, я тільки дивитися DVDs як це чи на це телевізор або монітор У будь-якому випадку,

так підсумовувати я поспішив моїх слів мало, я можу використовувати цей кабель дивитися JUST DVDs на моєму моніторі?

його справедливого до розміру дійсно, мій величезний старий телевізор просто безглузда

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 13 вересня 2007, 10:27
Донор групи

Default Монітор -> TV

робить ніхто не знає?
Old 15 вересня 2007, 03:52
Донор групи

Default Монітор -> TV

OK єдиною п'ятіркою так хвора, купити його, і нехай ви, хлопці, знаєте Incase ви коли-небудь мати ту ж думку
Old 15 вересня 2007, 04:10
Донор групи

Default Монітор -> TV

Hahahha Як нерозумно я обидва вони були чоловіки (або жінки) з'єднань, щоб вони працювали Wouldnt, ігнорувати цієї теми На щастя, я помітив, перш ніж я купила її, хоча
Old 16 вересня 2007, 23:59
Нові члени групи

Default Монітор -> TV

Ви можете купити чоловіків і жінок перетворювач.
Old 3 жовтня 2007, 15:18
Донор групи

Default Монітор -> TV

Oohhh Yeh я, будучи дурним Didn't Я розумію, що монітори мають різні частоти оновлення до телевізора так пряму Conection ніколи не буде працювати. ID потрібен сканер річ ящик, але безглузді витрати, що новий РК-телевізор набагато більш простий варіант,

тільки очищення цієї теми
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого Mida Генеральний обладнання чат 1 9 червня 2009 15:05
Клонування 3 монітори Подвійна плата управління Desertfish Графічні карти & Монітори 7 31 березня 2008 12:43
Монітор fuzzylady Генеральний обладнання чат 5 20 січня 2008 12:21
РК-монітор - Ваш поточний контроль ... Комп'ютерні Spec Генеральний обладнання чат 5 6 жовтня 2006 01:33
Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... Змії Генеральний обладнання чат 8 26 вересня 2006 10:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.