![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей недавно, коли я купив новий комп'ютер я широкоекранний монітор, який Я не хотів так як я використав мій старий монітор
Нещодавно Ive виникла ідея використати цей монітор як телевізор ...... http://cgi.ebay.co.uk/2M-Scart-Lead-...QQcmdZViewItem Зараз Ive, як знайшли це мій монітор VGA зв'язку, що я хочу зробити, це просто вставити у SCART My DVD і VGA кінець в моєму моніторі, чи буде ця робота, мені потрібен конвертер або тюнер або що-небудь подібне, що Ive було написано, я тільки дивитися DVDs як це чи на це телевізор або монітор У будь-якому випадку, так підсумовувати я поспішив моїх слів мало, я можу використовувати цей кабель дивитися JUST DVDs на моєму моніторі? ![]() його справедливого до розміру дійсно, мій величезний старий телевізор просто безглузда Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| робить ніхто не знає? |
|
| |||
| |||
| OK єдиною п'ятіркою так хвора, купити його, і нехай ви, хлопці, знаєте Incase ви коли-небудь мати ту ж думку |
|
| |||
| |||
| Hahahha Як нерозумно я обидва вони були чоловіки (або жінки) з'єднань, щоб вони працювали Wouldnt, ігнорувати цієї теми На щастя, я помітив, перш ніж я купила її, хоча |
|
| |||
| |||
| Ви можете купити чоловіків і жінок перетворювач. |
|
| |||
| |||
| Oohhh Yeh я, будучи дурним Didn't Я розумію, що монітори мають різні частоти оновлення до телевізора так пряму Conection ніколи не буде працювати. ID потрібен сканер річ ящик, але безглузді витрати, що новий РК-телевізор набагато більш простий варіант, тільки очищення цієї теми |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Горить монітор і комп'ютер завантажується, але монітор не показує нічого | Mida | Генеральний обладнання чат | 1 | 9 червня 2009 15:05 |
| Клонування 3 монітори Подвійна плата управління | Desertfish | Графічні карти & Монітори | 7 | 31 березня 2008 12:43 |
| Монітор | fuzzylady | Генеральний обладнання чат | 5 | 20 січня 2008 12:21 |
| РК-монітор - Ваш поточний контроль ... | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 жовтня 2006 01:33 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |