![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз havent имали някакви проблеми с моя компютър, тъй като аз го построена още през април. Направих някои имат проблеми с няколко вируси другата седмица, но те като че ли са разчистени нагоре. На две отделни случаи днес и двете ми монитори - Аз тичам дуел настройка - вписват powersave режим, когато бях в средата на играе играта. Дали някой има някакви идеи да се какъв е проблемът може да бъде? По никакъв друг избор, трябваше да рестартирате компютъра. Тя изглежда е наред, освен това. Имам GeForce 8800GT и моите PSU е корсар HX620W. Ако някоя друга информация са длъжни да предоставят пълната ми издокарвам спецификациите, просто помислих, че може да има нещо общо с недостиг на енергия / мощност скока на GPU? Или нещо рязане с GPU себе си? Благодаря предварително
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Както беше и двете мониторите не е тях, биха могли да бъдат GFX шофьори, дефектни GFX карта или с мощност проблем предполагам.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да има проблем с топлината графична карта, трябва да изтеглите Atitool и тичам "сканиране за артефакти", за да проверите, за да видите какви доста време се
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 за водачи. PSU, не трябва да бъде проблем.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато казвам "Две отделни случаи" не означава, че докато играят 2 различни игри, или на една и съща игра, но след повторното зареждане? Също така, който игра е това?
| |||
| |||
| Благодаря за отговора момчета. Играта е WoW. Това се случи веднъж на ден, така и rebooted и се завърнах в Уни. След това през нощта тя се случи отново. Im не сигурен на време може да се окаже фактор. Имам ANTEC 900 случая и ядрото време никога не получи около 30 градуса. Ще изтеглите и стартирате програмата, че все пак само да се произнася това. След като беше публикувано миналата нощ аз започнах да се чудя, ако може би той може да бъде твърде много натоварване върху GPU? Аз бях вървят дуел екрани за няколко месеца и нищо такова не се е случило, така Im доста stomped.
__________________ Миналата нощ лежах в леглото погледна към звездите в небето и си помислих, където пък е най-таван. ![]() |
|
| |||
| |||
| Добре, на COMP е по цял ден. Седи доста щастливо на около 34, когато Im не се прави много по въпроса. Пуснато WoW за около един час и тя има до 40 градуса. Все още вървят добре ...
|
| |||
| |||
| Добре, нов проблем е, че понякога, когато включите компютъра си на монитора ще се стартира и показва обичайното зареждащ екран. Тогава само след Windows товар до екрана на монитора, ще отида само черно и престой черно. Това се прави, без да въвеждате powersave режим. Може ли някой, моля хвърли малко повече светлина върху това? Това не е голям проблем, но COMP isn't тази възраст и аз искам да се уверя, че на пазят в най-добрите възможни условия.