menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Monitory zadání powersave režim během používání

Reply

Thread Nástroje
Old 4 listopadu 2008, 17:01
Dárce Skupina

Default Monitory zadání powersave režim během používání

Ahoj, jsem havent měli nějaké problémy se svým počítačem, protože jsem ji zpět v dubnu. Udělal jsem nějaké problémy s viry pár dalších týdnů, ale zdálo se, aby byly vyjasněny.

Na dvou oddělených příležitostech dnes obě mé monitory - běhám duel setup - vstoupila powersave módu, když jsem byl ve středu hrát hry.

Má někdo mít myšlenky na to, co by mohl být problém? S žádnou jinou možnost, musel jsem restartovat PC. Zdá se, že to bude v pohodě, kromě této. Mám GeForce 8800GT a moje PSU je Corsair HX620W. Je-li další podrobnosti jsou povinni mohu poskytnout mé plné plošinu specifikace, prostě myslela, že to může mít něco do činění s výkonem nedostatek / výkon náporem na GPU? Nebo něco na řezání s GPU sama?

Thanks in advance
Old 4 listopadu 2008, 17:11
Administrátor Skupina

Jak to bylo jak sleduje není jim mohla být GFX ovladačů, chybná GFX karty nebo moc problém myslím.

Má to udělali, protože je to jenom hra, že?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 listopadu 2008, 17:16
Moderátor skupiny

By mohl být problém s teplem grafickou kartu, měli byste si stáhnout Atitool a spusťte "rozluštění artefaktů" ověřit aby viděli, co trochu temps dostanete

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 4 listopadu 2008, 17:24
Dárce Skupina

+1 Řidičům. PSU by neměl být problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 4 listopadu 2008, 17:40
Dárce Skupina

Když se řekne "dvě samostatné příležitostech" znamená současně hrát 2 různé hry nebo stejnou hru, ale po re-boot? I, která hra je?

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 5 listopadu 2008, 03:21
Dárce Skupina

Díky za odpověď kluci. Hra je WoW. Stalo se tak poté, co v odpoledních hodinách, tak jsem restartoval a šel zpátky do Uni. Pak ve večerních hodinách se to stalo znovu. Im Nevíte o temps mohlo být faktorem. Mám ANTEC 900 případu a hlavní temps nikdy opravdu dostanete asi 30 stupňů. I'll stáhnout a spustit program, tak jako tak, že právě k tomu, aby si to.

Poté, co jsem vyslán včera začal jsem se ptát, je-li možná by to mohlo být příliš velké zatížení na GPU? Byl jsem běží duel obrazovkách za pár měsíců a teď nic takového se nestalo, a tak trochu Im vydupávají.
Old 5 listopadu 2008, 09:29
Dárce Skupina

OK, comp byl na celý den. Sedí docela šťastně na zhruba 34, kdy Im nedělám moc na to. Played WoW asi hodinu a je tu až 40 stupňů. Stále běží pokuta ...
Old 8. listopadu 2008, 07:36
Dárce Skupina

OK, nový problém je v tom, že někdy, když jsem zase můj PC na monitoru se spustí a zobrazí obvyklé spouštěcí obrazovky. Pak právě po Windows nahrát do obrazovky monitoru bude cucáka černé a pobyt černá. Je to bez zadání powersave módu. Může někdo prosím vrhají světlo na některé to? Není to velký problém, ale comp isnt, že starý a chci, abyste se ujistili, že je uchováván v nejlepší možné podmínky.

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problémy s vstupující Youtube tadzki21 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 31. května 2009 16:07
Problém Zadání BIOS sls2k8 Obecné Software Chat 7 3. srpna 2008 15:21
Nouzový režim z usnesení dosahu, ale normálním režimu je v pořádku ... Hrabě Jackula Operační systémy Windows 5 25. března 2008 11:18
Zadání PC Power Uložit režim grahamshaun Obecné Hardware Chat 21 25. listopadu 2007 19:57
Jsem Zadání Toto Nového světa! solutions4u Představte Yourself Zde 1 31. července 2007 09:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.