![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem havent měli nějaké problémy se svým počítačem, protože jsem ji zpět v dubnu. Udělal jsem nějaké problémy s viry pár dalších týdnů, ale zdálo se, aby byly vyjasněny. Na dvou oddělených příležitostech dnes obě mé monitory - běhám duel setup - vstoupila powersave módu, když jsem byl ve středu hrát hry. Má někdo mít myšlenky na to, co by mohl být problém? S žádnou jinou možnost, musel jsem restartovat PC. Zdá se, že to bude v pohodě, kromě této. Mám GeForce 8800GT a moje PSU je Corsair HX620W. Je-li další podrobnosti jsou povinni mohu poskytnout mé plné plošinu specifikace, prostě myslela, že to může mít něco do činění s výkonem nedostatek / výkon náporem na GPU? Nebo něco na řezání s GPU sama? Thanks in advance
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak to bylo jak sleduje není jim mohla být GFX ovladačů, chybná GFX karty nebo moc problém myslím.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohl být problém s teplem grafickou kartu, měli byste si stáhnout Atitool a spusťte "rozluštění artefaktů" ověřit aby viděli, co trochu temps dostanete
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1 Řidičům. PSU by neměl být problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Když se řekne "dvě samostatné příležitostech" znamená současně hrát 2 různé hry nebo stejnou hru, ale po re-boot? I, která hra je?
| |||
| |||
| Díky za odpověď kluci. Hra je WoW. Stalo se tak poté, co v odpoledních hodinách, tak jsem restartoval a šel zpátky do Uni. Pak ve večerních hodinách se to stalo znovu. Im Nevíte o temps mohlo být faktorem. Mám ANTEC 900 případu a hlavní temps nikdy opravdu dostanete asi 30 stupňů. I'll stáhnout a spustit program, tak jako tak, že právě k tomu, aby si to. Poté, co jsem vyslán včera začal jsem se ptát, je-li možná by to mohlo být příliš velké zatížení na GPU? Byl jsem běží duel obrazovkách za pár měsíců a teď nic takového se nestalo, a tak trochu Im vydupávají.
__________________ Minulou noc jsem ležel v posteli hledali až na hvězdy na obloze a myslel jsem, že pro sebe, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| OK, comp byl na celý den. Sedí docela šťastně na zhruba 34, kdy Im nedělám moc na to. Played WoW asi hodinu a je tu až 40 stupňů. Stále běží pokuta ...
|
| |||
| |||
| OK, nový problém je v tom, že někdy, když jsem zase můj PC na monitoru se spustí a zobrazí obvyklé spouštěcí obrazovky. Pak právě po Windows nahrát do obrazovky monitoru bude cucáka černé a pobyt černá. Je to bez zadání powersave módu. Může někdo prosím vrhají světlo na některé to? Není to velký problém, ale comp isnt, že starý a chci, abyste se ujistili, že je uchováván v nejlepší možné podmínky.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problémy s vstupující Youtube | tadzki21 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 31. května 2009 16:07 |
| Problém Zadání BIOS | sls2k8 | Obecné Software Chat | 7 | 3. srpna 2008 15:21 |
| Nouzový režim z usnesení dosahu, ale normálním režimu je v pořádku ... | Hrabě Jackula | Operační systémy Windows | 5 | 25. března 2008 11:18 |
| Zadání PC Power Uložit režim | grahamshaun | Obecné Hardware Chat | 21 | 25. listopadu 2007 19:57 |
| Jsem Zadání Toto Nového světa! | solutions4u | Představte Yourself Zde | 1 | 31. července 2007 09:42 |
| Thread Nástroje | |
| |