μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Οθόνες εισέρχονται Εξοικον λειτουργίας κατά τη διάρκεια της χρήσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 17:01
Ομάδα Δωρητών

Default Οθόνες εισέρχονται Εξοικον λειτουργίας κατά τη διάρκεια της χρήσης

Γεια σου, είμαι havent είχε κανένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου από τότε που το έφτιαξαν πίσω τον Απρίλιο. Είχα μερικά προβλήματα με το άλλο ζευγάρι ιούς εβδομάδας αλλά φάνηκε να έχουν ξεκαθαριστεί.

Στις δύο ξεχωριστές περιπτώσεις σήμερα δύο οθόνες μου - να εκτελέσω μονομαχία εγκατάστασης - λειτουργίας τέθηκε Εξοικον όταν ήμουν στη μέση του παίζοντας ένα παιχνίδι.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για να έχουμε αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι; Με άλλη επιλογή δεν είχα για να ξεκινήσετε πάλι τον υπολογιστή. Φαίνεται να είναι ωραία, εκτός από αυτό. Έχω μια GeForce 8800GT και μου είναι PSU Corsair HX620W. Σε περίπτωση που τα λοιπά στοιχεία που απαιτούνται να μπορεί να παράσχει πλήρη εξέδρας specs μου, νόμιζα μόνο που μπορεί να έχει κάτι να κάνει με έλλειψη εξουσίας / δύναμης για την απότομη αύξηση της GPU; Ή κάτι κοπής με την ίδια GPU;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 17:11
Διαχειριστής Ομάδα

Όπως ήταν και οι δύο οθόνες, δεν είναι αυτές, θα μπορούσε να GFX οδηγών, ελαττωματικά GFX κάρτα και εξουσίας θέμα υποθέτω.

Έχει γίνει αυτό, δεδομένου ότι, είναι ακριβώς αυτό το παιχνίδι;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 17:16
Συντονιστής Ομάδας

Θα μπορούσε να είναι ένα θέμα με θερμική σας κάρτα γραφικών, θα πρέπει να κατεβάσετε Atitool και τρέξτε "σάρωσης για αντικείμενα" για να ελέγξετε για να δείτε τι έχετε κάπως temps

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 17:24
Ομάδα Δωρητών

1, για τους οδηγούς. PSU δεν θα πρέπει να είναι ένα θέμα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 17:40
Ομάδα Δωρητών

Όταν πω "Δύο φορές" σημαίνει αυτό, ενώ παίζουν 2 διαφορετικά παιχνίδια, ή το ίδιο το παιχνίδι, αλλά μετά από μια νέα εκκίνηση; Επίσης, το παιχνίδι που είναι;

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 03:21
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά. Το παιχνίδι είναι WoW. Συνέβη μία φορά το απόγευμα και έτσι rebooted πήγε πίσω στην Uni. Στη συνέχεια, το βράδυ συνέβη και πάλι. Im βέβαιος ότι η temps δεν θα μπορούσε να αποτελέσει παράγοντα. Έχω ένα Antec 900 περίπτωση και ποτέ δεν τον πυρήνα temps πραγματικά να περίπου 30 μοίρες. Θα κάνετε λήψη και να εκτελέσετε αυτό το πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς μόνο και μόνο για να αποφανθεί σχετικά.

Μετά είχα δημοσιεύτηκε χθες βράδυ άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε ίσως να είναι πάρα πολύ φορτίο στο GPU; Έχω λειτουργίας μονομαχία οθόνες για ζευγάρι μήνες τώρα και τίποτα δεν έχει συμβεί σαν αυτό, κάπως έτσι Im stomped.
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 09:29
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, το comp έχει για όλη την ημέρα. Κάθεται πολύ ευχαρίστως σε περίπου 34 Im όταν δεν κάνουμε πολλά για αυτό. WoW έπαιξε για περίπου μία ώρα και πήρε έως 40 βαθμούς. Εξακολουθούν να εμφανίζονται ωραία ...
Old 8η του Νοεμβρίου 2008, 07:36
Ομάδα Δωρητών

Εντάξει, ένα νέο ζήτημα είναι ότι μερικές φορές όταν Στρέφομαι τον υπολογιστή μου για την παρακολούθηση θα ξεκινήσει και την απεικόνιση της οθόνης εκκίνησης συνηθισμένο. Στη συνέχεια, αμέσως μετά τη φόρτωση των Windows μέχρι την οθόνη, η οθόνη θα πήγαινε το μαύρο και το μαύρο διαμονή. Αυτό επιτυγχάνεται με την είσοδο Εξοικον λειτουργία. Μπορεί κάποιος παρακαλούμε να ρίξει λίγο φως σε αυτό; Δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά η ΜΥΔ isn't ότι παλιά και θέλω να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Έχοντας προβλήματα που εισέρχονται Youtube tadzki21 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 31 Μαΐου 2009 16:07
Πρόβλημα BIOS Είσοδος sls2k8 Γενικά Λογισμικό Chat 7 3η Αυγούστου 2008 15:21
Ασφαλή λειτουργία από ψήφισμα φάσμα, αλλά η κανονική λειτουργία είναι ωραία ... Μετρήστε Jackula Λειτουργικά συστήματα Windows 5 25 Μαρ 2008 11:18
Είσοδος PC Power Save Mode grahamshaun Γενική Συζήτηση Hardware 21 25 Νοε 2007 19:57
Είμαι Είσοδος αυτόν τον νέο κόσμο! solutions4u Καθιέρωση Yourself Εδώ 1 31 Ιουλ 2007 09:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.