![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, JA luka imali nikakvih problema sa mojim računalo otada JA izgrađen je još u travnju. Nisam neki imaju problema s par virusa drugim tjedan, ali oni činiti se to imati je riješen. U dva navrata i danas oba moja monitori - JA trčanje dvoboj setup - ušao powersave modu kad sam bio u sredini igrajući igru. Se bilo tko imati bilo koji ideja što bi mogao biti problem? Bez ikakvih drugih opcija, JA je to ponovno pokretanje računalo. Čini se da bude u redu, osim ove. Imam GeForce 8800GT i moje PSU je gusar HX620W. Ako bilo koji drugi detalji su potrebni da mogu pružiti punu katarka moje naočale, samo mislio to svibanj imati nešto za napraviti sa nestašica struje / snage uzburkanje na GPU? Ili nešto isječak sa GPU sama? Hvala unaprijed
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako je oba monitora nije im mogao biti GFX vozača, neispravan GFX karticu ili moć tema JA pogodak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo biti problema s Vašom topline grafičkom karticom, trebali biste skinuti Atitool i pokrenite "Scan for artefakata" da biste provjerili da vidite što ste dobili kinda temps
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 za vozača. PSU ne bi trebao biti problem.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada kažemo "dva navrata", to znači 2 različita dok igrate igre, ili iste igre, ali nakon re-boot? Također, igra koja je to?
| |||
| |||
| Hvala za odgovor momci. Igra je WOW. Dogodilo se jednom u popodnevnim satima, tako i ponovno podizanje sustava i otišli natrag na Uni. Zatim u večernjim to dogodilo opet. Im ne siguran temps mogla biti faktor. Imam antec 900 slučaj i temeljne temps nikad zaista dobiti oko 30 stupnjeva. Ja ću preuzeti i pokrenuti program koji ionako samo vladati it out. Nakon što sam imao objavljena sinoć sam počeo da se čuditi ako možda bi to moglo biti previše opterećenja na GPU? Ive 'bio trčanje dvoboj zaslone za par mjeseci i ništa se ne sviđa ova se dogodilo, pa Im kinda stomped.
__________________ Sinoć sam ležala u krevetu gledajući gore u zvijezde na nebu, a ja mislio da se ja, gdje je pakao je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| OK, comp je na cijeli dan. Sjedi prilično sretno na oko 34 kad im ne radi puno na sebi. Igrao WOW za oko sat vremena i to je dobio upto 40 stupnjeva. I dalje prikazuju, fino ...
|
| |||
| |||
| OK, nova tema je da ponekad kad sam okret moj PC na monitoru će se pokrenuti i prikazati uobičajenim boot screen. Onda nakon Windows Load up ekran monitora će ići samo crne i ostati crna. To čini, bez upisivanja powersave modu. Može li netko molim prolio svjetlo na ovaj neki? Nije veliki problem, ali je comp star i nije da želim da je čuvaju u stanje najbolje moguće.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imaš problema ulaska Youtube | tadzki21 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 31. svibanj 2009 16:07 |
| Unos BIOS problem | sls2k8 | Općenito Software Chat | 7 | 3. kolovoz 2008 15:21 |
| Safe mode iz rezolucije dometa, ali je u redu normalnom načinu rada ... | Tačka Jackula | Windows Operating Systems | 5 | 25. ožujak 2008 11:18 |
| Unos PC Power Save Mode | grahamshaun | General Hardware Chat | 21 | 25. studeni 2007 19:57 |
| To sam ja Unos New World! | solutions4u | Uvesti Yourself Ovdje | 1 | 31. srpnja 2007 09:42 |
| Thread Tools | |
| |