![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני havent היה שום בעיות עם המחשב שלי מאז אני בנוי באפריל אותה בחזרה. עשיתי יש קצת בעיות עם כמה וירוסים האחרים בשבוע אבל נראה שהם כבר מבוער למעלה. בשני מקרים נפרדים היום בשני צגים שלי - אני מפעיל את תוכנית ההתקנה של דו קרב - נכנסו powersave מצב כשהייתי באמצע משחק משחק. האם מישהו יש לך רעיונות מה הבעיה יכולה להיות? ללא שום אפשרות אחר, הייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב. זה נראה בסדר גמור מלבד זה. יש לי GeForce 8800GT שלי הוא PSU Corsair HX620W. אם כל שאר הפרטים הנדרשים שלי אני יכול לספק מפרט מלא חבל, פשוט חשבתי שזה יכול להיות משהו לעשות עם מצוקת כוח / כוח להסתער על GPU? או משהו גזירה החוצה עם GPU עצמו? תודה מראש
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כפי שהיה בשני צגים אין להם, יכול להיות GFX נהגים, פגום או כרטיס GFX כוח בעיה אני מניח.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| החום יכול להיות בעיה עם כרטיס המסך שלך, אתה צריך להוריד Atitool ולהפעיל "סרוק artifacts" כדי לבדוק מה אתה מקבל קצת temps
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 ל הנהגים. PSU לא אמורה להיות בעיה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כשאתה אומר "שתי הזדמנויות נפרדות" זה אומר, תוך משחק 2 משחקים שונים, או באותו משחק אבל אחרי אתחול מחדש? כמו כן, שבה הוא משחק אותה?
| |||
| |||
| תודה על התגובה חבר 'ה. המשחק הוא WOW. זה קרה פעם אחת בשעות אחר הצהרים, כך אני rebooted והלכתי לראש חד. אחר כך בערב זה קרה שוב. IM לא בטוח temps יכול להיות גורם. יש לי מקרה ANTEC 900 ואת הליבה temps לא באמת להסתובב 30 מעלות. אני מתכוון להוריד ולהפעיל את התוכנית בכל זאת רק כדי שלטון זה. לאחר שהיו לי פורסם אמש התחלתי לתהות אם אולי זה יכול להיות יותר מדי עומס על GPU? אני כבר מפעיל דו קרב המסכים עבור כמה חודשים עכשיו ושום דבר כזה לא קרה, אז קצת Im stomped.
__________________ אתמול בלילה שכבתי במיטה להסתכל למעלה לעבר הכוכבים של השמים ואני חשבתי לעצמי, איפה לעזאזל הוא התקרה. ![]() |
|
| |||
| |||
| בסדר, את comp עבר על כל היום. יושב די בשמחה בסביבות 34 Im כאשר לא עושה הרבה על זה. וואו שיחק במשך כשעה והוא חייב upto 40 מעלות. עדיין מופיעות בסדר ...
|
| |||
| |||
| בסדר, הבעיה היא חדשה, כי לפעמים כשאני להפעיל את המחשב על צג יתחילו קם להציג את מסך האתחול הרגיל. אז רק לאחר הטעינה של Windows למעלה לפקח על המסך יופיע רק עבור שחור ולהישאר שחור. הוא עושה זאת ללא צורך powersave מצב. מישהו יכול בבקשה לשפוך קצת אור על זה? זו לא בעיה רצינית אבל comp isn't ישן כי אני רוצה לוודא שהיא מתוחזקת במצב הטוב ביותר האפשרי במצבו.