![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, i havent neturėjo problemų su savo kompiuteriu, nes aš pastatė jį atgal į balandžio mėn. Aš jau kai su pora problemų su virusais kitos savaitės, bet jie, atrodo, praėjo ne daugiau. Du kartus ir šiandien mano monitorių - paleisti setup dvikova - įrašyta taupymas būdas, kai buvau žaidimui žaidimą viduryje. Ar kas nors turi kokių nors idėjų, kokia problema galėtų būti? Jokios kitos galimybės, turėjau iš naujo paleisti kompiuterį. Atrodo, kad bauda be šio. Turiu GeForce 8800GT ir mano PSU yra Corsair HX620W. Jei kitas detales reikia galiu suteikti savo visišką įrangos specifikacijas, tiesiog maniau, kad gali kažką daryti su elektros energijos trūkumo / energijos bangą su GPU? Arba kažką išpjova su GPU pati? Thanks in advance
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip buvo abiejų monitorių tai ne jų, galėtų būti GFX vairuotojams, sugedusi GFX kortelės ar galios klausimas I guess.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galėtų būti termiškai problema su grafikos plokštę, reikia parsisiųsti Atitool ir paleisti "Scan for artifacts", kad patikrinti, ką kinda temps jums
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 vairuotojams. PSU neturėtų būti problema.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kai sakote "Du kartus" tai reiškia, kartu žaisti 2 skirtingi žaidimai, ar pats žaidimas, tačiau po to vėl paleisti? Be to, kuris žaidimas yra?
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą vaikinai. Žaidimas WoW. Tai atsitiko vieną kartą po pietų taip aš paleistas ir grįžo į Uni. Tada vakare tai atsitiko vėl. Im not sure temps gali būti veiksnys. Turiu Antec 900 bylos ir pagrindinių temps niekada gauti apie 30 laipsnių. I'll parsisiųsti ir paleisti programą, kad vistiek tik taisyklė it out. Po I had posted last night aš pradėjau wonder if Gal tai galėtų būti per daug apkrovos GPU? Aš veikia dvikova ekranus porą mėnesių dabar ir nieko, kaip tai nutiko, taigi Im kinda stomped.
__________________ Praėjusią naktį aš melas žiūrint į visų dangaus žvaigždžių ir aš maniau, kad aš, kur gi yra riba. ![]() |
|
| |||
| |||
| Gerai, COMP buvo visą dieną. Sits gana laimingai apie 34 kai Im not doing much jį. Played WoW apie valandą ir ji gavo iki 40 laipsnių. Vis dar veikia puikiai ...
|
| |||
| |||
| Gerai, naujas klausimas yra tai, kad kartais, kai aš įjungti kompiuterio monitoriaus bus pradėti ir parodyti įprastinės Boot Screen. Tada po Windows apkrova ekranas stebėti tiesiog eiti ir sustabdyti juoda juoda. Jis tai daro be įvesti taupymas režimas. Can someone please shed šiek tiek šviesos į tai? Tai nėra didelė problema, tačiau KOMP forget, kad senas, ir aš noriu įsitikinti, kad ji yra laikyti geriausios būklės įmanoma.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Turite problemų patekti Youtube | tadzki21 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Gegužė 31, 2009 16:07 |
| Problema įvedimas BIOS | sls2k8 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 7 | 3 rugpjūtis 2008 15:21 |
| Safe Mode iš rezoliucija diapazonas, bet įprastu režimu, yra puiku ... | Count Jackula | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 25, 2008 11:18 |
| PC įvedimas energijos taupymo režimas | grahamshaun | General Hardware Chat | 21 | Lapkritis 25, 2007 19:57 |
| Esu patekti į šią "New World! | solutions4u | Introduce yourself here | 1 | 31 liepa 2007 09:42 |
| Temos įrankiai | |
| |