![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I havent miał żadnych problemów z mojego komputera, ponieważ zbudował go w kwietniu. Zrobiłem jakiś problem z wirusami para w tygodniu, ale wydawało się, że zostały rozliczone w górę. Na dwóch różnych okazjach dziś oba moje monitory - pojedynek uruchomić setup - wpisane powersave trybie kiedy byłem w środku gry gry. Czy ktoś ma jakieś pomysły co może być problemem? Z braku innych opcji, miałem o ponowne uruchomienie komputera. Wydaje się być dobrze, z wyjątkiem tego. Mam GeForce 8800GT i moje PSU jest Corsair HX620W. Jeżeli jakiekolwiek inne szczegóły są wymagane mogę zapewnić mojej pełnej rig specyfikacje, tylko myśli, jakie może mieć coś do czynienia z brakiem zasilania / wzrost mocy do GPU? Albo coś wycinanie z GPU sama? Thanks in advance
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W obu monitorach to nie jest ich, może być GFX kierowców, wadliwe karty GFX lub zasilania problem I guess.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ciepła może być problem z karty graficznej, należy pobrać Atitool i uruchom "Skanuj w poszukiwaniu artefaktów", aby sprawdzić, zobaczyć, co kinda temps otrzymasz
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| +1 Kierowców. PSU nie powinno być problemem.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedy mówisz "Dwa oddzielne okazjach" nie oznacza, że podczas grania 2 różne gry, albo tej samej gry, ale po ponownym rozruchu? Ponadto, która gra jest?
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź chłopaki. Gra jest WoW. Stało się to raz w godzinach popołudniowych, tak i uruchomiony ponownie i wrócili do Uni. Następnie w wieczór stało się ponownie. Im na pewno nie na czas może być czynnikiem. Mam Antec 900 sprawy i rdzenia temps nigdy nie dostać około 30 stopni. I'll pobrać i uruchomić program, mimo że właśnie tego wykluczać. Po wysłana ostatniej nocy zacząłem się zastanawiać, jeśli może to może być zbyt duże obciążenia na GPU? I've been uruchomiony pojedynek ekranów na kilka miesięcy i nic jak to się stało, tak Im kinda stomped.
__________________ Ostatnia noc I świeckich w łóżku patrząc się w gwiazdy na niebie i pomyślałem sobie, gdzie jest heck pułapu. ![]() |
|
| |||
| |||
| OK, komp została na cały dzień. Siedzi dość szczęśliwie na około 34, gdy Im nie robi na nim wiele. Played WoW na około godzinę i dostał upto 40 stopni. Nadal działa dobrze ...
|
| |||
| |||
| OK, nowy problem polega na tym, że czasami kiedy mój komputer na monitorze zostanie uruchomiony i wyświetlanie zwykłej boot ekranu. Następnie zaraz po Windows obciążenia na ekranie monitora po prostu idź i pozostanie czarny czarny. Czyni to bez powersave Tryb. Czy ktoś proszę rzucić nieco światła na to? Nie jest to poważny problem, ale komp isnt że stare i chcę, aby upewnić się, że trzymane w najlepszych możliwych warunków.