![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, ЈА лука имали никаквих проблема са мојим рачунар отада ЈА изграђен је још у априлу. Нисам неки имају проблема са пар вируса другим недељу, али они чинити се за имати је решен. У два наврата и данас оба моја монитори - ЈА трчање двобој сетуп - ушао поуерсаве моду кад сам био у средини играјући игру. Се било ко имати било који идеја шта би могао бити проблем? Без икаквих других опција, ЈА је то поново покренете рачунар. Чини се да буде у реду, осим ове. Имам ГеФорце 8800ГТ и моје псу је гусар ХКС620У. Ако било који други детаљи су потребни да могу пружити пуну катарка моје наочаре, само мислио то мај имати нешто радити са несташица струје / снаге узбуркање на ГПУ? Или нешто клип са ГПУ сама? Хвала унапред
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како је оба монитора није им могао бити ГФКС возача, неисправан ГФКС картицу или моћ тема ЈА погодак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло да буде проблема са Вашом топлоте графичком картицом, требали бисте скинути Атитоол и покрените "Сцан фор артефаката" да бисте проверили да видите шта сте добили кинд Темпс
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 за возача. Псу не би требао бити проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када кажемо "два наврата", то значи 2 различита док играте игре, или исте игре, али након ре-боот? Такође, игра која је то?
| |||
| |||
| Хвала за одговор момци. Игра је УОУ. Догодило се једном у поподневним сатима, тако и поновно подизање система и отишли назад на Уни. Затим у вечерњим то догодило опет. Им не сигуран Темпс могла да буде фактор. Имам антец 900 случај и основне Темпс никад заиста добити око 30 степени. Ја ћу преузети и покренути програм који ионако само владати ит оут. Након што сам имао објављена синоћ сам почео да се цудити ако можда би то могло да буде превише оптерећења на ГПУ? Иве 'био трчање двобој екране за пар месеци и ништа се не свиђа ова се догодило, па Им кинд стомпед.
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| ОК, цомп је на цео дан. Седи прилично срећно на око 34 кад им не ради много на себи. Играо УОУ за око сат времена и то је добио упто 40 степени. И даље приказују, фино ...
|
| |||
| |||
| ОК, нова тема је да понекад кад сам окрет мој ПЦ на монитору ће се покренути и приказати уобичајеним боот сцреен. Онда након Уиндоус Лоад уп екран монитора ће ићи само црне и остати црна. То чини, без уношења поуерсаве моду. Може ли неко молим пролио светло на овај неки? Није велики проблем, али је цомп стар и није да желим да је чувају у стање најбоље могуће.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имаш проблема уласка Ыоутубе | тадзки21 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 31 мај 2009 16:07 |
| Унос БИОС проблем | слс2к8 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 3 аугуст 2008 15:21 |
| Сафе моде из резолуције домета, али је у реду нормалном начину рада ... | Тачка Јацкула | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 25 март 2008 11:18 |
| Унос ПЦ Поуер Саве Моде | грахамсхаун | Генерал Хардуаре Цхат | 21 | 25 новембар 2007 19:57 |
| То сам ја Унос Неу Уорлд! | солутионс4у | Увести Ыоурселф Овде | 1 | 31. јула 2007 09:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |