![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, havent bilgisayarım herhangi bir sorun bende geri Nisan bu vardı. Birkaç bazı sorunlar vardı, diğer hafta virüs ama kadar temizlenmiş olduğu görünüyordu. Iki ayrı durumlarda bugün de benim monitörler - Ben düello kurulumu çalıştırmak - Ben bir oyunu oynarken tam ortasında olduğunu powersave moduna girdi. Does anyone sorun ne olabilir herhangi bir fikirleri var mı? Başka seçenek ile, ben PC yeniden gerekiyordu. Bu Bunun dışında iyi gibi görünüyor. Ben bir GeForce 8800GT ve PSU bir korsan gemisi HX620W olduğunu. Varsa diğer ayrıntıları ben tam teçhizat özellikleri sağlamak için gerekli olan, sadece bir elektrik sıkıntısı ile ilgili bir şey / güç artış bu GPU gerekebilir düşündüm? Veya biraz GPU kendisi ile kesme? Thanks in advance
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak her iki Onlara değil, sanırım Gfx sürücüler hatalı Gfx kartı veya bir güç sorunu olabilir izler.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grafik kartı ile ısı sorunu olabilir, yüklemelisiniz Atitool ve "eşya taramak" elde ne tür temps görmek için kontrol etmek
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 sürücüleri için kullanılır. PSU bir sorun olmamalı.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman "iki ayrı vesilelerle söylüyorlar" demek ise 2 farklı oyunlar veya aynı oyun ama oynarken bir yeniden önyükleme sonra? Ayrıca, oyun bu nedir?
| |||
| |||
| Cevabı çocuklar için teşekkür ederiz. Oyun WoW olduğunu. Bu yüzden yeniden başlatılması ve Üniversite gitti Bu bir kez öğleden sonra oldu. Sonra tekrar oldu akşam. Im için temps bir faktör olabilir emin değilim. Gerçekten 30 derece hakkında asla bir ANTEC 900 durumda ve çekirdek temps var. Ben indirmek olacak ve yine sadece bunu kural bu programı çalıştırabilirsiniz. Sonra dün gece ben merak etmeye başladım gönderilen vardı eğer GPU üzerinde belki de olabilir çok fazla yük olmak? Birkaç ay şimdi ve hiçbir şey böyle bir şey oldu, bu yüzden Im tür stomped düello ekranlarından yayınlanmaya oldum.
__________________ Dün gece yatakta gökyüzünde yıldızlar en fazla arıyor koymak ve kendimi, nerelerde halt tavan olduğunu düşündüm. ![]() |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu Zorunlu tüm gün olmuştur. Im zaman onun üzerinde yapmıyorum çok mutlu yaklaşık 34 oturuyor. WoW hakkında bir saat Oynandı ve UPTO 40 derece var. Hala çalışıyor ...
|
| |||
| |||
| Tamam, yeni bir sorun, kimi zaman kurmak ve normal açılış ekran monitör benim bilgisayar açmak olduğunu. Sonra, ekran Monitörümü Windows yük sonra sadece siyah ve siyah kalmak gidecek. Bu bu powersave moduna girmeden. Birisi bunu biraz ışık tuttu misiniz? Bu büyük bir sorun ancak Zorunlu isnt yaşlı değil ve emin en iyi durumda mümkün tutulur's yapmak istiyorum.
![]() |
|
| Bookmarks |