![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я гавань було ніяких проблем з моїм комп'ютером, тому що я збудував його у квітні. Я мав деякі проблеми з кількома іншими вірусами тиждень, але вони, здавалося, були усунені. У двох окремих випадках сьогодні і мої монітори - I Run дуелі Setup - вступив режим енергозбереження, коли я був у середині гри. Хто-небудь є якісь ідеї, що ця проблема може бути? Не маючи іншого вибору, мені довелося перезавантажити комп'ютер. Здається, буде добре, крім цього. У мене GeForce 8800GT і мого БП Corsair HX620W. Якщо які-небудь інші подробиці необхідні Я можу надати мою повну специфікацію Ріг, просто подумав, що може щось робити з дефіцит потужності / стрибок напруги в ГПУ? Або щось вирізати з ГПУ себе? Спасибо заранее
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Як було обох моніторів це не для них, може бути GFX водії, несправний GFX карта або владою питання я думаю.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути проблема з тепло вашої графічної карти, то ви повинні завантажити ATITool та запустіть "Сканувати артефактів", щоб перевірити, яке цікаве Temps ви отримаєте
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1 водіям. Блок живлення не повинно бути проблемою.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ви говорите "двічі" не означають, що в той час грав 2 різні ігри, або в ту ж гру, але після перезавантаження? Крім того, в яку гру це?
| |||
| |||
| Спасибо за ответ хлопці. Гра WoW. Це трапилося одного разу в другій половині дня я перезавантажена і повернувся до Uni. Тоді ввечері, це сталося знову. Їм не впевнений, що Temps може бути чинником. Я Antec 900 разі і основні Temps ніколи не отримає близько 30 градусів. Я завантажити і запустити цю програму в будь-якому випадку просто виключати таку можливість. Після того як я Опублікований вчора ввечері я почав замислюватися, може бути, це може бути занадто багато навантаження на GPU? Я був поєдинок екранах працює на пару місяців, і нічого подібного не відбувалося, так Im Kinda протупали.
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| ОК, Comp була на весь день. Сидить досить щасливо близько 34 When Im не роблять багато чого на ньому. Грав WoW близько години, і він отримав ДО 40 градусів. Still Running штрафу ...
|
| |||
| |||
| OK, новим питанням є те, що іноді, коли я переходжу комп'ютера на екрані монітора запуститься і відобразить звичайний екран завантаження. Тоді тільки під час завантаження Windows екран монітора буде йти тільки чорне і чорне проживання. Він робить це без введення режим енергозбереження. Може хтось подобатися пролити певне світло на це? Це не є серйозною проблемою, але Comp хіба що старе, і я хочу переконатися, що він зберігається в найкращому стані.