по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Наблюдателите не взема

Reply

Нишка Инструменти
Old 6 юни 2007, 03:13
Новите държави Група

Здравейте момчета, Ница форуми имаш тук. Аз съм Джим и аз съм нов за компютърни сградата, но вярвам Знаех достатъчно добре heres историята:

Аз преди това са имали компютър с AGP ATI графични карти, създадени и аз исках нещо, с малко повече власт. Аз влезли в Ebay и purchassed един PCI-E MSI 7900GTO NVidia и MSI K8-neo4 Platinum дънната да отиде заедно с него (и в двете използва).

Така че след като се вълнувам, когато всички пристигнали отидох веднага и са снабдени всичко, според ръководството. Въпреки това, след като аз delt с няколко проблеми с чипсет радиатори да продължи да изключите компютъра и всичко, което имам е правомощие светодиоди, всички фенове (включително gfx карти), както и осветлението на моята клавиатура. Мониторът не качват нищо, дори не е трептене. Аз сте опитвали този компютър, на 2 други монитори и все още то не работи. Затова проблемът е с компютъра си.

Сега съм се завтече компютъра със стария mobo и gfx картата и то работилница глоба отново. Така че съм сторил нещо нередно? Тези ebayers продават ме счупени хардуер? Има ли нещо, което мога да направя?

Сериозно ли anyhelp с този проблем ще бъде изключително appriciated, особено с моя а-ниво изпити започва утре! : (

Благодаря, Джим
Old 6 юни 2007, 03:28
Забранени група

Здрасти Джими

Добре дошли на TCF

Предполагам причината е нищо работа с новия пакет инсталиран е така, защото сте направили масивна система хардуерни промени и това е едно нещо, че XP не обича, както тя си мисли ви аа пират.
Ще трябва да отида в "Майкрософт" и да им кажа, какво си направил и те вероятно ще Ви изпратим нов ключ, когато дойдеш да преинсталирате.

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 6 юни 2007, 03:56
Новите държави Група

Чух, че преди това може да се случи, но с моя компютър, дори при липса към обувка в BIOS режим не мога да видя какво трябва да правя с моята операционна система? Екранът не показва нищо, litrally не рекорд на присъединяване към моя компютър на всички - само черно. Екранът е на ума, от режим на готовност.

Аз открих, че аз добивам един часа дълъг сигнал от моя дънна платка за стартиране, не знам дали това означава нещо не е наред и системата е наред. Направих опит да вървят без всякакви овен за да се види дали хваща го и да го писти дълго издава сигнал непрекъснато, така изглежда, да се работи.

Терес не борда графика за тест, ако дънната платка се работи правилно, така мисля, че това, което трябва да направите, е да си графични карти на приятел и го изпълним по негова система, при която работи тогава тичам си графики в мината, и да решат дали виновен лъжи или с графики или дънната платка. След това аз ще се опитам с помощта на различни захранване и виж, ако нещо не е наред с това, както виждате аз съм доста clueless! Но със сигурност това е свързано с моята хардуер не ми е на? - Въпреки, че мога да бъда погрешно LOL
Old 6 юни 2007, 04:09
Забранени група

Какво BIOS имате ли Джими?
Old 6 юни 2007, 04:15
Новите държави Група

Аз бях не е улика половинка LOL, болни видя дали мога да намеря нещо в ръководството, че ще ми кажеш, както аз мога не само погледни какво пише на екрана.

Yer тя ми даде голям BIOS Версия номер: W7185NMS v1.0 150305
Ако този подходящи или не на това, което ви питам Im не е напълно сигурен? Съжалявам пич аз не съм най-интелигентен човек, когато става въпрос за компютри.
Old 6 юни 2007, 04:34
Забранени група

След като търсенето около малко, че изглежда тя е наградата Phoenix BIOS, но тя все още изглежда да слезе на тази видео карта е най-виновен.

Имате погледнете тук за повече подробности.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old 6 юни 2007, 05:12
Новите държави Група

Точно аз виждам. Ами аз съм това, което ще направиш сега е тест моята графична карта в моите приятели PC, както и тест си в моя и да видим какво мога да рисувам. Благодаря за вашата помощ Wolfey, ще се уверите, за да сте в течение.
Old 6 юни 2007, 09:53
Администратор Група

Опитайте графични карти в друга машина за да се потвърди, че не е повреден.

И / или

Можете също да стартирате компютъра с нищо свързано отвътре съкращения, които се доста проблеми.

Изключете всичко, с изключение на правомощието на дънната платка и оставете RAM, процесор и графична карта включен инча

Прекъсване / изключете всички твърди дискове, CD-ROMs, звукови карти др

Опитайте се, че ако то все още doesn't публикувате екран Бих казал дефектни дънната платка.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc