![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Ница форуми имаш тук. Аз съм Джим и аз съм нов за компютърни сградата, но вярвам Знаех достатъчно добре heres историята: Аз преди това са имали компютър с AGP ATI графични карти, създадени и аз исках нещо, с малко повече власт. Аз влезли в Ebay и purchassed един PCI-E MSI 7900GTO NVidia и MSI K8-neo4 Platinum дънната да отиде заедно с него (и в двете използва). Така че след като се вълнувам, когато всички пристигнали отидох веднага и са снабдени всичко, според ръководството. Въпреки това, след като аз delt с няколко проблеми с чипсет радиатори да продължи да изключите компютъра и всичко, което имам е правомощие светодиоди, всички фенове (включително gfx карти), както и осветлението на моята клавиатура. Мониторът не качват нищо, дори не е трептене. Аз сте опитвали този компютър, на 2 други монитори и все още то не работи. Затова проблемът е с компютъра си. Сега съм се завтече компютъра със стария mobo и gfx картата и то работилница глоба отново. Така че съм сторил нещо нередно? Тези ebayers продават ме счупени хардуер? Има ли нещо, което мога да направя? Сериозно ли anyhelp с този проблем ще бъде изключително appriciated, особено с моя а-ниво изпити започва утре! : ( Благодаря, Джим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здрасти Джими
Добре дошли на TCF Предполагам причината е нищо работа с новия пакет инсталиран е така, защото сте направили масивна система хардуерни промени и това е едно нещо, че XP не обича, както тя си мисли ви аа пират. Ще трябва да отида в "Майкрософт" и да им кажа, какво си направил и те вероятно ще Ви изпратим нов ключ, когато дойдеш да преинсталирате. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Чух, че преди това може да се случи, но с моя компютър, дори при липса към обувка в BIOS режим не мога да видя какво трябва да правя с моята операционна система? Екранът не показва нищо, litrally не рекорд на присъединяване към моя компютър на всички - само черно. Екранът е на ума, от режим на готовност. Аз открих, че аз добивам един часа дълъг сигнал от моя дънна платка за стартиране, не знам дали това означава нещо не е наред и системата е наред. Направих опит да вървят без всякакви овен за да се види дали хваща го и да го писти дълго издава сигнал непрекъснато, така изглежда, да се работи. Терес не борда графика за тест, ако дънната платка се работи правилно, така мисля, че това, което трябва да направите, е да си графични карти на приятел и го изпълним по негова система, при която работи тогава тичам си графики в мината, и да решат дали виновен лъжи или с графики или дънната платка. След това аз ще се опитам с помощта на различни захранване и виж, ако нещо не е наред с това, както виждате аз съм доста clueless! Но със сигурност това е свързано с моята хардуер не ми е на? - Въпреки, че мога да бъда погрешно LOL |
|
| |||
| |||
| Какво BIOS имате ли Джими? |
|
| |||
| |||
| Аз бях не е улика половинка LOL, болни видя дали мога да намеря нещо в ръководството, че ще ми кажеш, както аз мога не само погледни какво пише на екрана. Yer тя ми даде голям BIOS Версия номер: W7185NMS v1.0 150305 Ако този подходящи или не на това, което ви питам Im не е напълно сигурен? Съжалявам пич аз не съм най-интелигентен човек, когато става въпрос за компютри. |
|
| |||
| |||
| След като търсенето около малко, че изглежда тя е наградата Phoenix BIOS, но тя все още изглежда да слезе на тази видео карта е най-виновен. Имате погледнете тук за повече подробности. http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm |
|
| |||
| |||
| Точно аз виждам. Ами аз съм това, което ще направиш сега е тест моята графична карта в моите приятели PC, както и тест си в моя и да видим какво мога да рисувам. Благодаря за вашата помощ Wolfey, ще се уверите, за да сте в течение. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте графични карти в друга машина за да се потвърди, че не е повреден.
И / или Можете също да стартирате компютъра с нищо свързано отвътре съкращения, които се доста проблеми. Изключете всичко, с изключение на правомощието на дънната платка и оставете RAM, процесор и графична карта включен инча Прекъсване / изключете всички твърди дискове, CD-ROMs, звукови карти др Опитайте се, че ако то все още doesn't публикувате екран Бих казал дефектни дънната платка. Моята система: Hybr! Г
|