menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Monitory Není vyzvednutí

Reply

Thread Nástroje
Old 6. června 2007, 03:13
Nový člen skupiny

Default Monitory Není vyzvednutí

Ahoj kluci, Nice fóru máš tady. Já jsem Jim a jsem nový počítač do budovy, ale věděl, že jsem dost dobře Heres příběh:

I dříve PC s AGP ATI grafické karty nastavit a já jsem chtěl něco s trochu moc. Jsem přihlášen na ebay a purchassed PCI-e MSI Nvidia 7900GTO a MSI K8-neo4 Platinová deska jít spolu s ním (i použité).

Takže po získání nadšen, když to všechno dorazil jsem šel ihned montovat a všechno podle manuálu. Avšak poté, co jsem delt s několika problémy s chipsetem chladiče jsem se obrátil na počítač a všechny jsem byl moc LED, všechny ventilátory (včetně GFX kartu) a světla na mé klávesnice. Monitoru není vyzvednout nic, ani blikání. Jsem se pokusil tento počítač na 2 monitory a jiné ještě nejsou práci. Proto se problém s počítačem sama.

Teď jsem běžel k počítači se stará mobo a GFX kartu a funguje to znovu. Takže jsem udělal něco špatně? Tyto ebayers prodávané mi člení hardware? Existuje něco můžu dělat?

Vážně chlapi anyhelp s touto otázkou by bylo velmi appriciated, obzvláště s mou A-level zkoušky začíná zítra! : (

Děkuji, Jim
Old 6. června 2007, 03:28
Banned Skupina

Ahoj Jimmy

Vítejte na TCF

Asi je důvod, nic se pracuje s novým kit nainstalován je, protože jste masivní systém změny hardwaru, a to je jedna věc, že XP nemá rád, protože si myslí, že vaše aa pirát.
Budete se muset dostat na Microsoft a říct jim, co jste dělali a oni budou pravděpodobně pošle nový klíč, když přijde na přeinstalovat.

Můj systém: #

Processor (s):
Intel P4
Základní deska:
ECS 915pla2
Paměť RAM:
1GB
Grafické karty (s):
ATI Radeon x1050
Zvuková karta:
kosočtverečných Xtreme 7.1
Pevný disk (y):
160gigabajt
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo mechaniku DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
bezdrátové
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operační systém (y):
Windows XP
Old 6. června 2007, 03:56
Nový člen skupiny

Slyšel jsem, že dříve, než může být tento případ, ale s mým počítačem nezaznamenávání boot dokonce do bios režimu nevidím, co to má co do činění s mým operačním systémem? Na obrazovce se nezobrazí nic, litrally žádný záznam o připojení k počítači vůbec - prostě černá. Obrazovky je na mysli, v pohotovostním režimu.

Jsem zjistil, že mám jedno dlouhé pípnutí z mé desky na zakládání, nevím, jestli to znamená, něco je špatně, nebo je systém v pořádku. Udělal jsem zkusit spustit bez jakýchkoliv ram, zda vybere to ano, a je v rozporu dlouhé pípnutí průběžně tak se zdá být funkční.

Není na palubě grafika na test v případě, že deska je v pořádku tak, myslím, že i to, co potřebujete udělat, je vzít mou grafickou kartu s přítelem a spustit v systému, v případě, že pracuje spusťte jeho grafika v dole, a zjistit, zda je vina leží ani s grafikou, nebo základní desky. Po tomto jsem se zkuste použít jiný zdroj napájení a zjistit, jestli je něco špatně s tím, jak vidíte, jsem docela bezradný! Ale určitě je to něco společného s mým hardware není můj os? - I když bych mohl být špatně lol
Old 6. června 2007, 04:09
Banned Skupina

Jaký bios máte Jimmy?
Old 6. června 2007, 04:15
Nový člen skupiny

Jsem neměla ponětí mate lol, špatné zjistit, zda můžete najít i něco do manuálu, že by se mi říct, jak můžu se podívat na to, co je napsáno na obrazovce.

Yer je mi dal velkou BIOS Version číslo: W7185NMS V1.0 150305
Pokud to je relevantní, nebo ne, jaké jsou vaše dotazem im nejsou zcela jisti? Promiň kámo nejsem nejvíce inteligentní osoba, pokud jde o počítače.
Old 6. června 2007, 04:34
Banned Skupina

Po vyhledávání kolem trochu zdá, že se jedná o cenu Phoenix BIOS ale stále zdá se, že přijde až na grafickou kartu, která je na vině.

Nahlédněte zde pro další podrobnosti.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old 6. června 2007, 05:12
Nový člen skupiny

Právo I see. No, co mám dělat teď je můj test grafické karty v mém PC Mates a jeho test v dole a uvidíte, co se dá vylíčit. Děkujeme za vaši pomoc Wolfey, uvidíme se určitě na vás průběžně.
Old 6. června 2007, 09:53
Administrátor Skupina

Zkuste si grafickou kartu v jiném stroji, aby potvrdil, že to není chybná.

A / nebo

Můžete také spustit počítač s ničím spojeny uvnitř kusy, které se hodně problémů.

Odpojte všechno kromě napájení na desce a ponechat RAM, procesoru a grafické karty zapojené palců

Odpojení / odpojit všechny pevné disky, CD-ROM, zvukové karty apod.

Pokuste se, že pokud ji ještě doesnt post obrazovku bych řekl vadné desce.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potřebuješ pomoct Sbíráme. PaintbalPunk 79 Obecné Hardware Chat 10 27. prosince 2008 17:10
Rychlá pomoc potřebují Na výběr LCD monitor! Prosím pomozte PaintbalPunk 79 Graphics Cards & Monitory 3 11. prosinec 2008 20:57
Stavební první herní PC. Potřebujete pomoc vyrývání komponenty. aceatc Obecné Hardware Chat 20 6. listopadu 2008 02:42
Potřebujete pomoc vyrývání monitoru. Návrhy chlapi? :) link590o Graphics Cards & Monitory 6 5. března 2008 01:55
Vyrývání právo PSU KillerXL5 Případy & Napájecí zdroje 5 9. listopadu 2007 21:58
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.