![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Nice fóru máš tady. Já jsem Jim a jsem nový počítač do budovy, ale věděl, že jsem dost dobře Heres příběh: I dříve PC s AGP ATI grafické karty nastavit a já jsem chtěl něco s trochu moc. Jsem přihlášen na ebay a purchassed PCI-e MSI Nvidia 7900GTO a MSI K8-neo4 Platinová deska jít spolu s ním (i použité). Takže po získání nadšen, když to všechno dorazil jsem šel ihned montovat a všechno podle manuálu. Avšak poté, co jsem delt s několika problémy s chipsetem chladiče jsem se obrátil na počítač a všechny jsem byl moc LED, všechny ventilátory (včetně GFX kartu) a světla na mé klávesnice. Monitoru není vyzvednout nic, ani blikání. Jsem se pokusil tento počítač na 2 monitory a jiné ještě nejsou práci. Proto se problém s počítačem sama. Teď jsem běžel k počítači se stará mobo a GFX kartu a funguje to znovu. Takže jsem udělal něco špatně? Tyto ebayers prodávané mi člení hardware? Existuje něco můžu dělat? Vážně chlapi anyhelp s touto otázkou by bylo velmi appriciated, obzvláště s mou A-level zkoušky začíná zítra! : ( Děkuji, Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Jimmy
Vítejte na TCF Asi je důvod, nic se pracuje s novým kit nainstalován je, protože jste masivní systém změny hardwaru, a to je jedna věc, že XP nemá rád, protože si myslí, že vaše aa pirát. Budete se muset dostat na Microsoft a říct jim, co jste dělali a oni budou pravděpodobně pošle nový klíč, když přijde na přeinstalovat. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Slyšel jsem, že dříve, než může být tento případ, ale s mým počítačem nezaznamenávání boot dokonce do bios režimu nevidím, co to má co do činění s mým operačním systémem? Na obrazovce se nezobrazí nic, litrally žádný záznam o připojení k počítači vůbec - prostě černá. Obrazovky je na mysli, v pohotovostním režimu. Jsem zjistil, že mám jedno dlouhé pípnutí z mé desky na zakládání, nevím, jestli to znamená, něco je špatně, nebo je systém v pořádku. Udělal jsem zkusit spustit bez jakýchkoliv ram, zda vybere to ano, a je v rozporu dlouhé pípnutí průběžně tak se zdá být funkční. Není na palubě grafika na test v případě, že deska je v pořádku tak, myslím, že i to, co potřebujete udělat, je vzít mou grafickou kartu s přítelem a spustit v systému, v případě, že pracuje spusťte jeho grafika v dole, a zjistit, zda je vina leží ani s grafikou, nebo základní desky. Po tomto jsem se zkuste použít jiný zdroj napájení a zjistit, jestli je něco špatně s tím, jak vidíte, jsem docela bezradný! Ale určitě je to něco společného s mým hardware není můj os? - I když bych mohl být špatně lol |
|
| |||
| |||
| Jaký bios máte Jimmy? |
|
| |||
| |||
| Jsem neměla ponětí mate lol, špatné zjistit, zda můžete najít i něco do manuálu, že by se mi říct, jak můžu se podívat na to, co je napsáno na obrazovce. Yer je mi dal velkou BIOS Version číslo: W7185NMS V1.0 150305 Pokud to je relevantní, nebo ne, jaké jsou vaše dotazem im nejsou zcela jisti? Promiň kámo nejsem nejvíce inteligentní osoba, pokud jde o počítače. |
|
| |||
| |||
| Po vyhledávání kolem trochu zdá, že se jedná o cenu Phoenix BIOS ale stále zdá se, že přijde až na grafickou kartu, která je na vině. Nahlédněte zde pro další podrobnosti. http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm |
|
| |||
| |||
| Právo I see. No, co mám dělat teď je můj test grafické karty v mém PC Mates a jeho test v dole a uvidíte, co se dá vylíčit. Děkujeme za vaši pomoc Wolfey, uvidíme se určitě na vás průběžně. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste si grafickou kartu v jiném stroji, aby potvrdil, že to není chybná.
A / nebo Můžete také spustit počítač s ničím spojeny uvnitř kusy, které se hodně problémů. Odpojte všechno kromě napájení na desce a ponechat RAM, procesoru a grafické karty zapojené palců Odpojení / odpojit všechny pevné disky, CD-ROM, zvukové karty apod. Pokuste se, že pokud ji ještě doesnt post obrazovku bych řekl vadné desce. Můj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potřebuješ pomoct Sbíráme. | PaintbalPunk 79 | Obecné Hardware Chat | 10 | 27. prosince 2008 17:10 |
| Rychlá pomoc potřebují Na výběr LCD monitor! Prosím pomozte | PaintbalPunk 79 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 11. prosinec 2008 20:57 |
| Stavební první herní PC. Potřebujete pomoc vyrývání komponenty. | aceatc | Obecné Hardware Chat | 20 | 6. listopadu 2008 02:42 |
| Potřebujete pomoc vyrývání monitoru. Návrhy chlapi? :) | link590o | Graphics Cards & Monitory | 6 | 5. března 2008 01:55 |
| Vyrývání právo PSU | KillerXL5 | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 9. listopadu 2007 21:58 |
| Thread Nástroje | |
| |