μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Οθόνες Δεν πήρε

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιουν 2007, 03:13
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Γεια σας παιδιά, Νίκαια φόρουμ έχεις εδώ. Είμαι Jim και είμαι νέος στο κτίριο υπολογιστή αλλά πιστεύω ότι γνώριζε αρκετά καλά heres η ιστορία:

I προηγουμένως είχε έναν υπολογιστή με μια κάρτα γραφικών ATI AGP που έχει συσταθεί και θα ήθελα κάτι με λίγο περισσότερη δύναμη. Ι συνδεδεμένοι στο ebay και purchassed ένα PCI-E MSI Nvidia 7900GTO και ένα MSI K8-neo4 Platinum μητρική πλακέτα για να συμφωνήσω με αυτό (και τα δύο που χρησιμοποιούνται).

Έτσι μετά την απόκτηση ενθουσιασμένοι όταν όλα έφτασαν Πήγα αμέσως και να τοποθετούνται τα πάντα, σύμφωνα με το εγχειρίδιο. Ωστόσο, από τη στιγμή που εγώ delt με μερικά προβλήματα με το chipset heatsinks Ι προχώρησε στη σειρά για τον υπολογιστή και όλα τα πήρα ήταν η εξουσία LEDs, όλοι οι φίλαθλοι (συμπεριλαμβανομένης της gfx κάρτας) και τα φώτα μου πληκτρολόγιο. Η παρακολούθηση δεν πήραν τίποτα, δεν ακόμη και μια τρεμοπαίζει. Έχω δοκιμάσει αυτό τον υπολογιστή στις 2 άλλες οθόνες και εξακολουθεί να παραλείψει την εργασία. Ως εκ τούτου, το πρόβλημα είναι με τον ίδιο υπολογιστή.

Τώρα έχω εκτελέσατε τον υπολογιστή με την παλιά mobo και gfx κάρτα και λειτουργεί και πάλι πρόστιμο. Έτσι έχω κάνει κάτι λάθος; Τα μέτρα αυτά ebayers πωλούνται μου σπασμένα υλικό; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Σοβαρά παιδιά anyhelp με το θέμα αυτό θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά appriciated, ιδίως με το ένα επίπεδο εξετάσεις αρχίζουν αύριο! : (

Thanks, Jim
Old 6 Ιουν 2007, 03:28
Banned Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Hi Jimmy

Καλώς ήλθατε στο TCF

Μάλλον τίποτα δεν είναι ο λόγος που εργάζονται με το νέο πακέτο είναι εγκατεστημένο επειδή έχετε κάνει αλλαγές υλικού μαζική σύστημα και αυτό είναι ένα πράγμα που XP δεν ήθελε, όπως πιστεύει ο πειρατής αα.
Θα πρέπει να πάρετε στην Microsoft και να τους πούμε τι έχετε κάνει και που κατά πάσα πιθανότητα θα σας στείλουμε ένα νέο κλειδί, όταν έρθει για να επανεγκαταστήσετε.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 6 Ιουν 2007, 03:56
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Άκουσα πριν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά με τον υπολογιστή μου παραλείποντας ακόμη και για την εκκίνηση του BIOS σε κατάσταση λειτουργίας δεν μπορώ να δω τι έχει να κάνει με το λειτουργικό σύστημα; Η οθόνη δεν εμφανίζει τίποτα, δεν litrally ρεκόρ της σύνδεσης με τον υπολογιστή μου σε όλα - μόνο μαύροι. Η οθόνη είναι σε πειράζει, σε κατάσταση αναμονής.

Έχω διαπιστώσει ότι έχω ένα μεγάλο μπιπ από τη δική μου μητρική πλακέτα για την εκκίνηση, δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι είναι λάθος ή το σύστημα είναι μια χαρά. Είχα προσπαθήσει λειτουργίας χωρίς μνήμη RAM για να δω αν θα γίνεται αναφορά και ναι τρέχει συνεχώς ηχεί τόσο καιρό φαίνεται να λειτουργεί.

Theres δεν επιβιβαστεί γραφικών για να ελέγξετε αν η μητρική πλακέτα λειτουργεί σωστά, ώστε αυτό που εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε είναι να μου κάρτα γραφικών σε ένα φίλο και το εκτελέσετε για το σύστημα, αν στη συνέχεια τα έργα που εκτελούνται στα γραφικά του ορυχείου, και να εξακριβώσει αν το σφάλμα οφείλεται είτε με τα γραφικά ή της μητρικής πλακέτας. Μετά από αυτό θα προσπαθήσω χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό τροφοδοτικό και να δούμε αν κάτι είναι λάθος με αυτό, όπως μπορείτε να δείτε ότι είμαι όμορφη clueless! Αλλά σίγουρα είναι να κάνει με το υλικό μου δεν μου os; - Αν θα μπορούσα να κάνω λάθος lol
Old 6 Ιουν 2007, 04:09
Banned Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Τι bios έχετε Τζίμι;
Old 6 Ιουν 2007, 04:15
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Δεν έχω ιδέα mate lol, κακή δω αν μπορεί να βρει κάτι μέσα στο εγχειρίδιο που θα μου πει, όπως δεν μπορώ να εξετάσουμε μόνο ό, τι λέει στην οθόνη.

YER αυτό μου έδωσε ένα μεγάλο αριθμό BIOS Version: W7185NMS V1.0 150305
Εάν thats ή σχετικές με ό, τι δεν σας ζητά im δεν απολύτως σίγουρος; Sorry mate δεν είμαι η πιο ευφυής πρόσωπο όταν πρόκειται για υπολογιστές.
Old 6 Ιουν 2007, 04:34
Banned Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Μετά την αναζήτηση γύρω από λίγο φαίνεται ότι είναι ένα βραβείο Phoenix BIOS αλλά εξακολουθεί να φαίνεται ότι θα μειωθεί στο βίντεο κάρτας που οφείλεται σε δική του υπαιτιότητα.

Ρίξτε μια ματιά εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.
http://www.helpwithpcs.com/upgrading...beep-codes.htm
Old 6 Ιουν 2007, 05:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Δικαίωμα να δω. Λοιπόν αυτό που πρόκειται να κάνω τώρα είναι δοκιμής μου κάρτα γραφικών στο pc μου βοηθοί, και η δοκιμή του στη δική μου και να δούμε τι μπορώ να απεικονίζουν. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας Wolfey, είμαι βέβαιος ότι θα είναι για να σας δημοσιεύτηκε.
Old 6 Ιουν 2007, 09:53
Διαχειριστής Ομάδα

Default Οθόνες Δεν πήρε

Δοκιμάστε την κάρτα γραφικών σε άλλο μηχάνημα για να επιβεβαιώσει ότι δεν ελαττωματικά.

Και / ή

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε έναν υπολογιστή συνδεδεμένο με μέσα που δεν προβλέπονται περικοπές πολλά προβλήματα.

Αποσυνδέστε τα πάντα εκτός από τη δύναμη να τη μητρική πλακέτα και να αφήσει τη μνήμη RAM, CPU και κάρτα γραφικών βουλώνονται in.

Αποσύνδεση / αποσυνδέστε όλους τους σκληρούς δίσκους, CD-ROM, κάρτες ήχου κλπ.

Δοκιμάστε ότι αν ακόμα doesn't υστέρων μια οθόνη θα ήθελα να πω μια ελαττωματική μητρική πλακέτα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.